ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Αντίστροφα πλέον μετρούν οι ώρες για την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (14-18 Ιουλίου) που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά για όλες τις Κατηγορίες, έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

 

5 μέρες, 30 Σωματεία, 700 αθλητές, πλαισιωμένοι από προπονητές και συνοδούς και φυσικά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) ως διοργανώτρια αρχή, εξασφαλίζουν μία επιτυχημένη διοργάνωση από κάθε πλευρά.

 

Ο Δήμος Καστοριάς υποδέχεται πανέτοιμος τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, έχοντας “τραβήξει κουπί”, όλο το προηγούμενο διάστημα, με συστηματικές και πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς επίσης και με καταλυτικές παρεμβάσεις, πάντοτε σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία και τους τοπικούς Ομίλους, προκειμένου να είναι όλα άψογα για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης χαιρετίζοντας τη μεγάλη αυτή κωπηλατική διοργάνωση σημειώνει ότι “τις επόμενες μέρες θα δώσουμε ένα ακόμη δείγμα των δυνατοτήτων που έχει η Καστοριά για την τέλεση τόσο μεγάλων αθλητικών γεγονότων, δικαιώνοντας απολύτως την επιλογή των διοργανωτών. Κάθε δράση που αξιοποιεί τα μοναδικά χαρακτηριστικά της λίμνης μας, κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντική και αυτή η δημοτική αρχή θα στηρίζει δυναμικά και αποφασιστικά παρόμοιες δράσεις. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κωπηλασίας αποτελούν πολύτιμο εργαλείο ανάδειξης και προβολής της Καστοριάς, ενώ παράλληλα τονώνεται η τοπική μας οικονομία. Εύχομαι καλή διαμονή στις αποστολές και καλή επιτυχία στα αγωνίσματα που συμμετέχουν”.

 

You May Also Like

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

2ο Ενημερωτικό Σεμινάριο – Αναδυόμενος πολιτιστικός και περιπατητικός τουρισμός – Cult2Routes

2ο Ενημερωτικό Σεμινάριο – Αναδυόμενος πολιτιστικός και περιπατητικός τουρισμός  – Cult2Routes

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…