50χρονη με περιουσία 5 εκατομμυρίων τρώει γατοτροφή, δε πλένει ούτε πιάτα και είναι η πιο τσιγκούνα στο κόσμο

 

Η πιο τσιγκούνα εκατομμυριούχος είναι η Έιμι Ελίζαμπεθ, που έχει φτάσει στο σημείο να τρώει γατοτροφή για να μη χαλάσει λεφτά και μπορεί να κεράσει και τους καλεσμένους της.

Με περιουσία 5,4 εκατ. ευρώ, το μηνιαίο μπάτζετ της είναι 820 ευρώ

Ειδικότερα, αν και η περιουσία της εκτιμάται στα 5,4 εκατομμύρια ευρώ, αρνείται να χαλάσει έστω και ένα ευρώ παραπάνω από το μηνιαίο μπάτζετ της, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 820 ευρώ.

Η 50χρονη Έιμι από το Λας Βέγκας, έχει ανακαλύψει πολλούς τρόπους ώστε να αποταμιεύει χρήματα. «Κρατώ τον θερμοσίφωνα κλειστό εκτός από τα 22 λεπτά που απαιτούνται ώστε να ζεσταθεί το νερό για να κάνω ντους, οπότε το ανάβω κάθε πρωί όταν ξυπνάω» λέει. Μόνο από αυτό, η Έιμι βάζει στην άκρη γύρω στα 65 ευρώ τον μήνα.

Χρησιμοποιεί το ίδιο σφουγγάρι για τα πιάτα μέχρι να σαπίσει

Καθώς δεν αγοράζει τίποτα καινούριο, καταφέρνει να αποταμιεύει περίπου 165.000 ευρώ τον χρόνο. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί το ίδιο σφουγγάρι για τα πιάτα μέχρι να σαπίσει και χρησιμοποιεί μόνο ένα μαχαίρι, το όποιο δεν πλένει για να μη χαλάει νερό.

Το σπίτι στο οποίο ζει της το άφησε ο πρώην άνδρας της μετά το διαζύγιο, επειδή ήξερε ότι θα μετακόμιζε σε καμιά «τρώγλη» για να εξοικονομήσει χρήματα. Μάλιστα, εξακολουθεί να της καθαρίζει το σπίτι δωρεάν για να βάζει τα χρήματα που θέλει στην άκρη.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι ενοχλούνται αλλά δε με νοιάζει. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι εξοικονομώ χρήματα, δεν ξέρω πώς να σας το εξηγήσω» λέει η Έιμι.

newsitamea.gr

You May Also Like

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό Time

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ κέρδισε την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τον Elon Musk, οι οποίοι ήταν επίσης στη λίστα.

Συνελήφθη η νεαρή Παλαιστίνια ακτιβίστρια Αχέντ Ταμίμι για «υποκίνηση σε τρομοκρατία» (Bίντεο)

«Η Αχέντ Ταμίμι, ύποπτη για υποκίνηση σε βία και τρομοκρατικές δραστηριότητες, συνελήφθη στην πόλη Νάμπι Σάλεχ»

Ακρωτηριασμένος βετεράνος έκανε διπλή μεταμόσχευση χεριών και ξαναφτιάχνει τη ζωή του

Ένας βετεράνος πεζοναύτης έχασε τα πόδια και τα χέρια του στο Αφγανιστάν…

Ένοπλη επίθεση κατά του Σίνζο Άμπε σε προεκλογική ομιλία – Σε κατάσταση «καρδιοπνευμονικής ανακοπής»

Ένοπλη επίθεση κατά του Σίνζο Άμπε σε προεκλογική ομιλία – Σε κατάσταση…

Google: Ο νέος, έξυπνος, τρόπος αναζήτησης ονομάζεται «Circle to Search»

Ποιες συσκευές τον υποστηρίζουν

Κωνσταντινούπολη: “Ξηλώνουν” το εξωτερικό περίβλημα του τρούλου της Αγίας Σοφίας για λόγους συντήρησης

«Η κάτω πλευρά του θόλου είναι καλυμμένη με ψηφιδωτά, καθιστώντας τη δομική παρέμβαση από κάτω σχεδόν αδύνατη» εξήγησε ο Αχμέτ Γκιουλέτς

Ζελένσκι: Επιθυμεί συνάντηση με Πούτιν για τερματισμό του πολέμου

Ο Ζελένσκι, μιλώντας μέσω βίντεο στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, είπε…

Βαλένθια: Ψάχνουν στις λάσπες για αγνοούμενους

Οργή για την καθυστέρηση του «112» σύμφωνα και με μαρτυρίες Ελλήνων

Γιάννης Νομικός: Ρώσοι μισθοφόροι φυλάνε τον Ερντογάν – Πιθανή υπόγεια υποστήριξη Τουρκίας από Γερμανία-Ρωσία

Γιάννης Νομικός: Ρώσοι μισθοφόροι φυλάνε τον Ερντογάν – Πιθανή υπόγεια υποστήριξη Τουρκίας…