Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 – όπως κάθε χρόνο – εορτάζεται σε διεθνή κλίμακα η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Στο πλαίσιο του εορτασμού ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ προγραμματίζει διάφορες ενέργειες προβολής επ’ ευκαιρία της  μεγάλης Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 – όπως κάθε χρόνο – εορτάζεται σε διεθνή κλίμακα η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Στο πλαίσιο του εορτασμού ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ προγραμματίζει διάφορες ενέργειες προβολής επ’ ευκαιρία της  μεγάλης εορτής του τουρισμού.
Συγκεκριμένα, ο ΕΟΤ  διαθέτει για προβολή    video – δικής του παραγωγής -με τίτλο ΄΄ETERNAL JOURNEY’΄΄ το οποίο παρουσιάζει τις ομορφιές της χώρας μας και προάγει τον ελληνικό τουρισμό, χρονικής  διάρκειας  4 λεπτών και 15 δευτερολέπτων. Πρόκειται για μια παραγωγή ΕΟΤ η οποία έχει διακριθεί και επανειλημμένα βραβευθεί  σε πολλά φεστιβάλ τουριστικών ταινιών στο εξωτερικό.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.