Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στο ΔΑΚ Καστοριάς στις 5.30 μμ πρόκειται να διεξαχθεί διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Οι Κύπριοι παλαίμαχοι άσσοι, πριν την έναρξη του αγώνα, θα τιμήσουν δύο Καστοριανούς υπαξιωματικούς, τον ανθυπασπιστή ΚΕΝΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ από το Αργος Ορεστικό και τον ανθυπασπιστή ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ από την Ομορφοκκλησιά που παραμένουν αγνοούμενοι από το 1974 έως σήμερα.

Ακόμη θα τιμηθεί ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ο πρόεδρος της ομάδος της Καστοριάς που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1980 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ, όπως και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον τελικό του κυπέλλου ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 5-2 και που διαβιούν μόνιμα στον τόπο μας.

Ειδικότερα θα τιμηθούν οι ΣΙΑΝΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ,ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.