Στην  Ισπανία ετοιμάζεται να ταξιδέψει η ομάδα Typhoon του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με την αγωνιστική μοτοσικλέτα που κατασκεύασαν οι 11 φοιτητές, από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής,  μαζί με τους καθηγητές τους, Δημήτρη Γιαγκόπουλο και Γιώργο Νένε, συμμετέχοντας  στον διεθνή διαγωνισμό  «MotoStudent», ο οποίος διεξάγεται από το Ίδρυμα Μηχανικής Μοτοσικλετών στην Αραγονία. Η αγωνιστική μοτοσικλέτα των 250  κυβικών τύπου Moto GP-3 ελληνικής κατασκευής, που  ξεκίνησε ως ιδέα από τον φοιτητή Γιώργο  Κουτσάκη και υιοθετήθηκε από τους συμφοιτητές του αλλά  και τους καθηγητές  τους,  αφού σχεδιάστηκε στο χαρτί μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια  περίπου 2 ετών,  εισήλθαν στον κόσμο των μηχανοκίνητων κατασκευών.
Η ομάδα δηλώνει έτοιμη  για τον παγκόσμιο διαγωνισμό, με την καινοτόμο ιδέα τους αλλά και την αγωνιστική συμμετοχή τους στους αγώνες, θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχες ομάδες 35 πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο με μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχους διαγωνισμούς. Η αποστολή αναχωρεί στις 7 Οκτωβρίου 2016 για να επιστρέψει στις 11 του μήνα, ενώ το βαν με την μοτοσικλέτα αναχωρεί στις 3 Οκτωβρίου 2016 για να φτάσει οδικώς στην Αραγονία.
Πηγή: ert.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.