Μαντλίν: Το σπίτι που την κρατούσε ο Γερμανός παιδoφιλος (εικόνες)

Δεκατρία χρόνια μετά, και η υπόθεση της μικρής Μαντλίν φαίνεται να διαλευκάνεται και να οδεύει προς το τέλος της.

 

Οι γερμανικές αρχές φαίνεται ότι μπόρεσαν να πάρουν την ανεπίσημη ομολογία του Γερμανού παιδoφιλου, ο οποίος άρπαξε το 2007 την μικρή Μαντλίν. Έκτοτε αγνοούνταν η τύχη της.

 

Η βρετανική Mirror δημοσίευσε φωτογραφίες από το μέρος που έμενε ο Γερμανός που άρπαξε το παιδί, την περίοδο εκείνη που οι οικογένεια της Μαντλίν είχε επισκεφθεί το Αλγκάρβε . Τον Μάιο του 2007.

Το σπίτι το νοίκιαζε, ενώ η κατάστασή του ήταν απελπιστική. Πρόκειται για ένα ρημαδιό μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το Praia da Luz, το ξενοδοχείο από το οποίο εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

«Ζούσε εδώ χρόνια. Νοίκιασε το σπίτι από έναν Άγγλο. Επέστρεψε στην Γερμανία και μετά ήρθε ξανά. Ήταν πάντα επιθετικός. Μια μέρα εξαφανίστηκε χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα. Άφησε νομίζω και μερικά ενοίκια απλήρωτα», δήλωσε ένας γείτονας του Γερμανού στο Sky News.

Μαντλίν: Το σπίτι που την κρατούσε ο Γερμανός παιδoφιλος (εικόνες) Μαντλίν: Το σπίτι που την κρατούσε ο Γερμανός παιδoφιλος (εικόνες) Μαντλίν: Το σπίτι που την κρατούσε ο Γερμανός παιδoφιλος (εικόνες) 3  Το σπίτι που την κρατούσε ο Γερμανός παιδoφιλος (εικόνες) 4 Μαντλίν: Το σπίτι που την κρατούσε ο Γερμανός παιδoφιλος (εικόνες) 5 Μαντλίν: Το σπίτι που την κρατούσε ο Γερμανός παιδoφιλος (εικόνες) 6

Το σπίτι που την κρατούσε ο Γερμανός παιδoφιλος (εικόνες) 7

Η ομολογία 

Σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικής εφημερίδας, ο παιδoφιλος, είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του το 2017 την αρπαγή του κοριτσιού, όταν είχε δει ένα αφιέρωμα στην τηλεόραση για τα δέκα χρόνια εξαφάνισης.

Οι γερμανικές αρχές θεωρούν ότι ο Christian Brueckner όχι μόνο απήγαγε αλλά και δολοφόνησε την μικρή Μαντλίν .¨Λίγο μετά αφού την πήρε από το κρεβατάκι της στην Πράϊα Ντα Λουζ. Την έβαλε στο τροχόσπιτο στο οποίο έμενε και από εκεί και πέρα το μικρό παιδί αγνοείται. Σύμφωνα πάντως με το Sky News στο τροχόσπιτο το οποίο ο φερόμενος ως δράστης έστειλε πίσω στην Γερμανία, δεν έχει βρεθεί DNA της μικρής Μαντλίν.

Νέο στοιχείο στην υπόθεση θα μπορούσε να θεωρηθεί το γεγονός ότι οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο 43χρονος να είχε και συνεργό ο οποίος και γνωρίζει που είναι θαμμένη η μικρή Μαντλίν.

Οι βρετανικές αρχές επίσης δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο η απαγωγή του παιδιού να είχε και σεξουαλικό κίνητρο. Θεωρούν ότι αρχικά η πρόθεσή του ήταν να διαρρήξει το δωμάτιο .Στην συνέχεια και λόγω των άρρωστων  του ορέξεων να την απήγαγε .

«Η Μαντλίν είναι νεκρή»

Εν τω μεταξύ, τη θέση ότι η μικρή Μαντλίν Μακάν, που εξαφανίστηκε από θέρετρο στην Πορτογαλία σε ηλικία τριών ετών, είναι μάλλον νεκρή, εξέφρασε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/06), Γερμανός εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση της Μαντλίν έχει έρθει και πάλι στο επίκεντρο. Προχθες, Τετάρτη, η βρετανική και γερμανική Αστυνομία έκαναν έκκληση για πληροφορίες σχετικά με Γερμανό παιδόφιλο. Ο συγκεκριμένος  βρίσκεται πλέον σε φυλακή της γενέτειράς του .Οταν εξαφανίστηκε η μικρή Βρετανίδα  ήταν τότε 30 ετών

 

daddy-cool.gr