Δίχως εκπλήξεις ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ μετά την πρώτη του συνεδρίαση από την εκλογές του Λουτρακίου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κώστας Παναγόπουλος συνεχίζει ως πρόεδρος και ο Βασίλης Σεβαστής ως γενικός γραμματέας. Η αλλαγή που προέκυψε σε σχέση με το προηγούμενο συμβούλιο, είναι στη θέση του ταμία όπου τοποθετήθηκε ο νεοεκλεγείς, Γιάννης Ψωμιάδης, ενώ και στις θέσεις των αντιπροέδρων είχαμε κάποιες μικροαλλαγές.
Ο Γιάννης Σταματόπουλος παρέμεινε πρώτος αντιπρόεδρος με τον Παναγιώτη Δημάκο να παίρνει προαγωγή σε δεύτερο αντιπρόεδρο και την Ξένια Αργειτάκη να καταλαμβάνει την τρίτη αντιπροεδρία, για την οποία υποψήφιοι ήταν τόσο ο Σπύρος Κέλλης όσο και ο Γιάννης Λιούμπας. Επίσης σημαντικό ρόλο ανέλαβε και ο Θανάσης Ράπτης ως πρώτος ειδικός γραμματέας, ο οποίος Ράπτης σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει κι άλλη προαγωγή…
Το νέο διοικητικό συμβούλιο
Πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος
Γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής
Α΄ αντιπρόεδρος Γιάννης Σταματόπουλος
Β΄ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος
Γ΄ αντιπρόεδρος Ξένια Αργειτάκη
Α΄ ειδικός γραμματέας Θανάσης Ράπτης
Β΄ ειδικός γραμματέας Μαρίκα Καρδαρά
Ταμίας Γιάννης Ψωμιάδης
Αναπληρωτής ταμίας Δημήτρης Χαχάμης
Έφορος Γιάννης Λιούμπας
Μέλη Παναγιώτης Αντωνακάκης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Βασίλης Βόσσος, Σπύρος Κέλλης, Σάββας Νικολαΐδης, Δημήτρης Πάππας, Μιχάλης Παυλούς, Παρασκευή Παχατουρίδου, Ιάκωβος Πετσούλας, Δημήτρης Πουλόπουλος, Βασίλης Φίλιππας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.