Με απόφαση του Δημάρχου κ. Ανέστη Αγγελή , τα κλειδιά της αντιδημαρχίας παρέδωσαν σήμερα και επίσημα οι κ. Κωτούλας Δημήτρης, κ. Πετρόπουλος Δημήτριος, κ. Μπινιάκος Μιχάλης και κ. Τέρψης Θανάσης.
Ο Δήμαρχος Καστοριάς αντικατέστησε τους πέντε από τους επτά Αντιδημάρχους κρατώντας τους κ. κ. Στεργιόπουλο και Παπαδημητρίου.


Οι αντικαταστάτες τους όπως επίσημα ανακοίνωσε πριν λίγο σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Αγγελής είναι:
Το νέο σχήμα έχει ως εξής
Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων-πολεοδομίας- κυκλοφοριακού ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Σωκράτης Λιάνος
Αντιδήμαρχος αγροτικών θεμάτων-πολιτικής προστασίας ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Παναγιώτης Δάγγας
Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος-καθαριότητας ορίζεται η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Ματούλα Αντωνίου
Αντιδήμαρχος πολιτισμού-παιδείας-προγραμματικής ανάδειξης παλαιάς πόλης συνεχίζει το έργο του ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Λεωνίδας Παπαδημητρίου
Αντιδήμαρχος τουρισμού-αθλητισμού- επιχειρηματικότητας-παραδοσιακών πολιτιστικών εκδηλώσεων ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Λάζαρος Ζήσης

Ο Δήμαρχος κ. Αγγελής τόνισε κατά την τοποθέτησή του για τον ανασχηματισμό των Αντιδημάρχων ‘’ Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τους απερχόμενους αντιδημάρχους του Δήμου μας, όλους ανεξαιρέτως για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία παρά τα προβλήματα που υπήρχαν πολλές φορές, σε όλους τους τομείς ,καθώς και για την απόλυτα επιτυχημένη  εκτέλεση των καθηκόντων τους , καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους .
Είμαι βέβαιος ότι και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου  θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία του έργου της δημοτικής αρχής, προς όφελος της κοινωνίας του δήμου μας. ‘’

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.