Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016 οι Διεθνείς  αγώνες κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Στους φετινούς αγώνες που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του πρώην Προέδρου του Ν.Ο.Θ. Λεωνίδα Λούλη, πήραν μέρος 11 Ναυτικοί όμιλοι από την Βόρεια Ελλάδα, με μεγάλο αριθμό αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.
Στους 24ους Διεθνείς Αγώνες Κωπηλασίας ALEXANDER THE GREAT REGATTA  στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, από όπου οι αθλητές του επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις αποκτώντας ταυτόχρονα και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς που ήταν παρών στους αγώνες  συνεχάρη τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.