Προσλήψεις 4 εξειδικευμένων εργατών στην ΕΦΑ Καστοριάς

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς ανακοινώνει την πρόσληψη εξειδικευμένων εργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του υποέργου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, για όσο διάστημα εφαρμόζονται τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, και σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 46 της από 30/3/2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’/75/2020) με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση [email protected] και κατ΄ εξαίρεση (σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην
ακόλουθη διεύθυνση: Μητροπόλεως 25, 52100, Καστοριά, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς υπόψιν κ. Βάγιας Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 2467088200), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr ) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από την Δευτέρα 15/06/2020 έως την Παρασκευή 19/06/2020).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

You May Also Like

Workshop από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς για αποφοίτους σχολών μόδας με θέμα: «NEW METHOD’S & TECHNOLOGY IN THE FUR INDUSTRY»

Workshop από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς για αποφοίτους σχολών μόδας με θέμα:…

Επιστρέφει η επιτυχημένη παράσταση “ΣΤΟ ΦΩΣ” για έξι ακόμα παραστάσεις

Μετά από έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων και ανταποκρινόμενη στη μεγάλη προσέλευση…

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες του το Διαδικτυακό Συνέδριο: «Ο Πόλεμος της Ανεξαρτησίας και η Συγκρότηση του Ελληνικού Κράτους. Σύγχρονες Ερμηνείες»

    Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες του το…

Πρόγραμμα εορτασμού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καστοριάς

Πρόγραμμα εορτασμού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καστοριάς

Παρουσίαση βίντεο- εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης: «Ταυτότητα»

Ο πόνος που η βία προκαλεί είναι αδιαπραγμάτευτος. Αυτός μπορεί να είναι…

Ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

  Ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Δήμος Άργους Ορεστικού: Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας για την κίνηση παροχής βοήθειας (Β4)

Δήμος Άργους Ορεστικού: Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας για την κίνηση παροχής βοήθειας (Β4)