Σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ  προχωράει ο Α.Σ. Νταηλάκης. Η συνεργασία θα αφορά τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου  του συλλόγου  με την αντίστοιχη του Άρη Θεσσαλονίκης.
Μετά από ενέργειες του νέου Προέδρου του Νταηλάκη κ. Πιτουλη , σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο κ. Γκλαβίνα, όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. , τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Τσεμπερίδη και τον τεχνικό των Ακαδημιών κ. Αργυρό  «γεννήθηκε» η ιδέα της συνεργασία των δύο συλλόγων.
Για την επικείμενη συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων υπήρξε ραντεβού στην πόλη της Θεσσαλονίκης την περασμένη Παρασκευή μεταξύ του Δ.Σ. του Νταηλάκη και ανθρώπων της ομάδας του ΑΡΗ για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας η οποία θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες όπου θα υπάρξει εκ νέου ραντεβού στη συμπρωτεύουσα ανάμεσα στους ανθρώπους του Νταηλάκη και αυτή τη φορά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Καρυπίδη.
Αυτή η κίνηση των διοικούντων του Νταηλάκη εντάσσεται στην νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα  ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο της δομές της  (προπονητικές-οργανωτικές), με μεταφορά τεχνογνωσίας, από μια από τις καλύτερες Ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας, ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές της και τις οικογένειες τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.