Συγχαρητήριο Μήνυμα της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για την διάκριση του αθλητή του ΝΟΜ Χρήστου Στεργιάκα
Κάνοντάς μας όλους εθνικά υπερήφανους θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τον Χρήστο Στεργιάκα, αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, για την κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ στα 1000 μέτρα στην κατηγορία εφήβων 17/18 στους αγώνες Limassol Indoor Rowing Challenge, που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Λεμεσού το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016.
Η θέληση και το πάθος του Χρήστου αποδεικνύουν πόσα μπορεί να καταφέρει όποιος αγωνίζεται με πίστη στον σκοπό του και συνοδοιπόρο έναν όμιλο που προάγει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες. Του εύχομαι να συνεχίσει την τόσο λαμπρή πορεία με την ίδια δύναμη και πίστη και να έχει ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Συγχαρητήριο Μήνυμα  Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς προς τον Αθλητή Ν.Ο. Μαυροχωρίου, Χρήστο Στεργιάκα

Συγχαρητήριο Μήνυμα απέστειλε ο  Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Σωτήρης Αδαμόπουλος προς  τον Αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, Χρήστο Στεργιάκα για την επιτυχία του κατάρριψης του παγκόσμιου ρεκόρ εφήβων στους αγώνες  κωπηλασίας κλειστού χώρου.
Η επιστολή αναφέρει:

Αγαπητέ Χρήστο,
Θα ήθελα να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια  για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου  και την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ εφήβων στους αγώνες  κωπηλασίας κλειστού χώρου, Limassol Indoor Rowing Challenge,   που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο.
Η επιτυχία σου αυτή μας κάνει όλους υπερήφανους και  μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον του αθλήματος.
Είμαι βέβαιος ότι κατάκτηση αυτή ανταμείβει τις προσπάθειές τόσο τις δικές σου όσο  και των προπονητών σου.
Εύχομαι ολόψυχα να έχεις υγεία και δύναμη για να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι με το ίδιο πάθος, γνωρίζοντας πολύ σύντομα και νέες διακρίσεις.

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο  Άργους Ορεστικού στον Χρήστο Στεργιάκα

Αγαπητέ Χρήστο,
Θα ήθελα να σου εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στους αγώνες κλειστής κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς στο Δήμο Άργους Ορεστικού αλλά και σε ολόκληρο το Νομό Καστοριάς, να παρακολουθούμε την πορεία ενός δικού μας παιδιού που με σκληρή δουλειά, αυταπάρνηση, επιμονή και ήθος εξελίσσει την αθλητική του δραστηριότητα και κατακτά ολοένα και περισσότερες διακρίσεις.
Οι επιτυχίες σου μας κάνουν όλους υπερήφανους και η αφοσίωσή σου στον αθλητισμό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τη νεολαία μας.
Είμαι σίγουρος πως ο ζήλος που επιδεικνύεις μέχρι σήμερα θα σε οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!

Συγχαρητήριο Δημάρχου Καστοριάς για τον Χρήστο Στεργιάκα

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, Χρήστο Στεργιάκα, για την επίδοση που πέτυχε στους αγώνες κλειστής κωπηλασίας στην Κύπρο και την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ, στην ηλικιακή κατηγορία 17-18 ετών.
Ο αθλητής μας, μας έκανε όλους υπερήφανους κατακτώντας την καλύτερη επίδοση. Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς του, στους προπονητές του και στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου, που βοηθούν και υποστηρίζουν τον αθλητή μας, ώστε να κατακτά την κορυφή.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Ανέστης Αγγελής

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.