Απαλλαγείτε σε μόλις 12 ώρες από τον επιχείλιο έρπη

Απαλλαγείτε σε μόλις 12 ώρες από τον επιχείλιο έρπη

Ο επιχείλιος έρπης  είναι μία πληγή ή φουσκάλα που εμφανίζεται συνήθως γύρω από την περιοχή των χειλιών. Απαλλαγείτε σε μόλις 12 ώρες από τον επιχείλιο έρπη

Αν δεν θέλετε να πάρετε φάρμακα για να απαλλαγείτε από τον έρπη, τότε υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το καταφέρετε παρασκευάζοντας μία απλούστατη σπιτική συνταγή.

Ο επιχείλιος έρπης δεν προξενεί βλάβες αλλά είναι μία ενοχλητική ιική μόλυνση. Συχνά «επιστρέφει» στο ίδιο σημείο στην περιοχή των χειλών με τη μορφή φουσκάλας.

Πολλοί άνθρωποι που εμφανίζουν έρπη θέλουν να απαλλαγούν άμεσα, και η σπιτική συνταγή στην οποία θα αναφερθούμε θα τον απομακρύνει εύκολα και γρήγορα.

Το μόνο συστατικό που θα χρειαστείτε είναι μία και μοναδική σκελίδα σκόρδου.

Κόψτε το σκόρδο  και τοποθετήστε το πάνω από τη φουσκάλα (Φροντίστε να την καλύπτει ολόκληρη). Διατηρήστε το σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 10 λεπτά και μετά απομακρύνετε το από την περιοχή.

Ξεπλύνετε την περιοχή με ζεστό νερό. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία πέντε φορές, και ο επιχείλιος έρπης θα έχει φύγει σε περίπου 12 ώρες!

Σε περίπτωση που η έκταση της μόλυνσης είναι μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και την επόμενη ημέρα.

proionta-tis-fisis.com