Βραβείο μεγάλου αδελφού: Άφησε την 3χρονη αδερφή του που πάσχει από καρκίνο να ξυρίσει το κεφάλι του

Το post της φωτογράφου και μητέρας δύο παιδιών Kristin Bowden κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτυακού κόσμου και συγκλονίζει με την ειλικρίνεια και την τρυφερότητά του.

Όπως η ίδια περιγράφει σε αυτό, η 3 ετών κόρη της διαγνώστηκε τον περασμένο Μάρτιο με μία σπάνια μορφή καρκίνου, εξαιτίας της οποίας χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες που οδήγησαν στο να πέσουν τα μαλλιά της.

Η μικρή, η οποία από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε την κατάστασή της με τρομερή πυγμή και γενναιότητα, έχει την τύχη, πέρα από την υποστηρικτική και γεμάτη αγάπη οικογένειά της, να έχει και έναν φανταστικό αδερφό που της έχει σταθεί με κάθε πιθανό τρόπο.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η μαμά της στο Love What Matters:

Τον Μάρτιο του 2020, η 3 ετών Lula διαγνώστηκε με Όγκο του Wilms (Νεφροβλάστωμα) σε 2ο στάδιο. Πρόκειται για έναν σπάνιο καρκίνο των νεφρών, εξαιτίας του οποίου έχει ήδη υποβληθεί σε 11 χημειοθεραπείες. Ξέραμε, ότι θα έχανε τα μαλλιά της, οπότε είχαμε αρχίσει να την προετοιμάζουμε λέγοντάς της, ότι ‘Μπορεί να χρειαστεί να κόψουμε τα μαλλιά σου πάρα πολύ κοντά’. Η απάντησή της, όταν της είπαμε; ‘Ας το κάνουμε απόψε!’.

Δεν την πήρε από κάτω, ούτε όταν άρχισε να χάνει τούφες των μαλλιών της καθώς χτενιζόταν. Τη νύχτα που αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα, ο μεγάλος της αδερφός Kohen δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό: ‘Θα ξυρίσω κι εγώ το κεφάλι μου!’

Άφησε, λοιπόν, την αδερφή του να του ξυρίσει το δικό του κεφάλι, μαζί με το δικό της, ώστε να μη χρειαζόταν να βιώσει η μικρή αυτό το σοκ μόνη της. Είναι ο καλύτερος μεγάλος αδελφός. Τόσο τρυφερός, τόσο καλός και συμπονετικός. Η Lula, λοιπόν, του ξύρισε όλο το κεφάλι, ενώ του έδωσε και ένα φιλί, αμέσως μόλις τελείωσε!

Είμαι τόσο ευγνώμων που, μέσα σε όλο αυτό που περνάμε, έχουν ο ένας τον άλλον! Είμαι τόσο υπερήφανη για τα μωρά μου!”

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η περιπέτεια για τη Lula ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, οπότε ήταν διαρκώς άρρωστη. “Ένα κατά τα άλλα πολύ υγιές παιδί, άρχισε να αρρωσταίνει και να μη συνέρχεται. Την πήγαμε σε 6 διαφορετικούς γιατρούς που μας έγραφαν εξετάσεις, τις κάναμε, αλλά δεν καταλήγαμε κάπου. Το ένστικτό μας μάς έλεγε, όμως, να το ψάξουμε κι άλλο. Και έτσι εντοπίσαμε έναν όγκο στο αριστερό της νεφρό, στο μέγεθος μπάλας”, περιγράφει η μαμά της.

infokids.gr