Μεγάλες επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων

Με μεγάλες επιτυχίες ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, για τις ηλικιακές κατηγορίες των Παίδων και Κορασίδων,  THN Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Το τετραπλό σκιφ παίδων, με τους Βούλτσιο Γιώργο, Τσάτσο Μάκη, Ντίκο Αντώνη και Μέλλο Αλέξανδρο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, μετά από μία καταπληκτική κούρσα, με ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στο αγώνισμα του σκιφ κορασίδων, η Νάτσιουλα Στέλλα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, με διαφορά μόλις 2 δευτερολέπτων από την πρώτη, επίσης αγωνιζόμενη σε απίστευτα άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ένα ακόμη μετάλλιο, το χάλκινο, χάθηκε για 14 εκατοστά του δευτερολέπτου, από την τετράκωπο κορασίδων, με τις Γιαννηκότσιου Θωμαή, Νάτσιουλα Ελένη, Αβραμίδου Πηνελόπη και Μόσχου Ιωάννα. Τα κορίτσια αγωνίστηκαν στήθος με στήθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το πλήρωμα που πήρε την τρίτη θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, αλλά δυστυχώς για πάρα πολύ λίγο, έχασαν το πολυπόθητο μετάλλιο.

Αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις έκαναν επίσης ο Γεωργίου Γιώργος, στο αγώνισμα του σκιφ παίδων, καθώς και οι Μόσχος Αργύρης και Μιχαλίστης Νίκος, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ παίδων, όπου και τα δύο μας πληρώματα αγωνίστηκαν στον μικρό τελικό των αγωνισμάτων τους. Το ίδιο ισχύει και για την αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Βασιλειάδου Αγγελική, η οποία αγωνίστηκε στο αγώνισμα του σκιφ κορασίδων.

Οι αγώνες συνεχίζονται πλέον με τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων για τις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες (έφηβοι/νεάνιδες, νέοι άνδρες/γυναίκες, άνδρες/γυναίκες και κατηγορίες ελαφρών βαρών) που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των κατηγοριών παίδων/κορασίδων που αγωνίστηκαν χθες και σήμερα κι έκαναν περήφανη όλη την πόλη της Καστοριάς, εκπροσωπόντας την επάξια, και να ευχηθούν υγεία και καλή επιτυχία στα υπόλοιπα πληρώματα που θα αγωνιστούν τις προσεχείς ημέρες.