Oλυμπία Τελιγιορίδου: «Η ΝΔ δεν είναι η “πρώτη φορά δεξιά”. Είναι αυτή που χρεωκόπησε την χώρα και το ξανακάνει τώρα»

Δευτερολογία Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Απλούστευση πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και άλλες διατάξεις».

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Τελικά από το πρωί εδώ ακούγοντας όλους τους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας εγώ ομολογώ ότι έχω πειστεί. Αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση «πρώτη φορά δεξιά». Για πρώτη φορά εμφανίζεστε στο πολιτικό σκηνικό. Δεν έχετε καμία ευθύνη για το ό, τι έχει γίνει τις προηγούμενες δεκαετίες στη χώρα. Δεν έχετε καμία ευθύνη για τη χρεοκοπία, καμία ευθύνη για τη συρρίκνωση των εισοδημάτων, των ελπίδων και των ζωών των Ελλήνων πολιτών.

Και ευτυχώς που υπάρχετε και εμφανιστήκατε ξαφνικά στο πολιτικό σκηνικό, γιατί για δεκαετίες ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεφε την Ελλάδα. Για δεκαετίες ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε και έφερε όλα αυτά τα δεινά που μας οδήγησαν στην οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας.

Κοιτάξτε να δείτε, όσο και αν παρουσιάζετε τα πράγματα όπως θέλετε, ο ελληνικός λαός έχει και κρίση έχει και αντίληψη. Και ένας από τους λόγους για τους οποίους η χώρα οδηγήθηκε στην οικονομική κρίση ήταν οι δικές σας κυβερνήσεις, που δεν είχανε στρατηγικό στόχο και είχανε αποδομήσει την παραγωγική βάση της χώρας. Και δυστυχώς φοβάμαι ότι σήμερα επανέρχεστε στις παλιές κακές συνταγές. Θα πρέπει λοιπόν, όσο είναι καιρός, να επαναπροσδιορίσετε την πολιτική σας ιδιαίτερα σε στιγμές μεγάλης κρίσης με αυτή την πανδημία. Το νομοσχέδιό σας είναι άνευρο, είναι άψυχο και δεν έχει προοπτική. Και δυστυχώς αυτό δεν το κατανοείτε.

Και μάλιστα έρχεστε εδώ να μας πείτε τι καλή πολιτική κάνετε και αυτό μας το επιβεβαιώνετε με τα λόγια των βιομηχάνων, του συνδέσμου βιομηχάνων. Αυτά τα ακούτε. Τα λόγια των Ελλήνων αγροτών τα ακούτε; Να σας μεταφέρω λοιπόν εγώ μία κουβέντα που είχα στην εκλογική μου περιφέρεια την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ένας κτηνοτρόφος που περιμένει από μέρα σε μέρα να πάρει ό, τι του αναλογεί από τα 32 εκατομμύρια ευρώ, που μου είπε: «εσείς μας πήρατε το αρνί, αυτοί θα μας πάρουν και το μαντρί». Έτσι λοιπόν νιώθουν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι.»

 

You May Also Like

30.000 άτομα, τις τελευταίες 24 ώρες από την ώρα που ανέβηκε στη σελίδα fb του Δήμου Καστοριάς, είδαν το βίντεο με τίτλο: “Ω γλυκύ  μου έαρ …πού έδυ σου το κάλλος;”

30.000 άτομα, τις τελευταίες 24 ώρες από την ώρα που ανέβηκε στη…

Ἡ Ἑορτὴ τοῦ Ἁγίου Γρηγορίου τοῦ Θεολόγου στὴν Ἐκκλησιαστικὴ Ραδιοφωνία τῆς Ι.Μ. Καστορίας

Θεία Λειτουργία καὶ Μνημόσυνο τῶν Μακαριστῶν Μητροπολιτῶν Γρηγορίων

Δήμος Καστοριάς: Εντατική η προσπάθεια των συνεργείων για την κοπή των χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις δυσχεραίνουν το εν λόγω έργο

Ενισχύεται ο στόλος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς- Παραλαβή νέου Ελκυστήρα – Τράκτορα

Προϋπολογισμού 200.000,00€, από την ορισθείσα επιτροπή, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς  Δημήτρη Σαββόπουλου

Εξοργιστική δικαιολογία για παρκάρισμα σε ράμπα ΑΜΕΑ: «Ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί στις 22:00»

Εξοργιστική δικαιολογία για παρκάρισμα σε ράμπα ΑΜΕΑ: «Ποιος ανάπηρος κυκλοφορεί στις 22:00»

Το ΕΚΑΒ Καστοριάς βρέθηκε εχθές στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς για τίς ανάγκες ενημέρωσης και εκπαίδευσης πολιτών

Ημέρα ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ. Το ΕΚΑΒ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ βρέθηκε σήμερα 16 Οκτωβρίου 2023…

Βούλα Πατουλίδου: Δεν έχει καμία δουλειά 13χρονο παιδί να πάει στο σπίτι του προπονητή

Η πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε για το περιστατικό που αντιμετώπισε η ίδια με…