9  μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο  Μαυροχωρίου  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

 

Αφιερωμένες οι επιτυχίες της οικογένειας  του  Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρ’ιου του Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος  Κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων – Ανδρών – Γυναικών που  διεξήχθησαν από τις 22 Ιουλίου 2020 έως τις 27 Ιουλίου 2020 στο κωπηλατοδρόμιο  του Σχοινιά στον “Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο”.

Ο Ναυτικός Όμιλος  Μαυροχωρίου  συμμετείχε με 20 πληρώματα και 34 αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατακτώντας 9  πανελλήνια  μετάλλια.

1 χρυσό

5 αργυρά

3 χάλκινα

3 τέταρτες  θέσης

3 πέμπτες  θέσης

3 έβδομες θέσης

1 δεκατητριτη   θέση

Κατακτώντας την 11η θέση στον γενικό πίνακα των μεταλλίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 25 από τους 34 αθλητές κατέκτησαν πανελλήνιο μετάλλιο  και με αυτόν  τον τρόπο,  ο Ναυτικός  Όμιλος Μαυροχωρίου αναρριχήθηκε στην 4η θέση τις γενικής βαθμολογίας  αφήνοντας πίσω  του μεγάλα ιστορικά σωματεία από όλη  την Ελλάδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως  οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου  ήταν πρωταγωνιστές σε πολλές κούρσες των αγώνων κερδίζοντας  αρκετά μετάλλια δείχνοντας έτσι ότι είναι ανερχόμενη δύναμη στην κωπηλασία.

Στον “Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο” αφιερωμένα τα μετάλλια και οι διακρίσεις

Το Δ.Σ του ΝOΜAY, θέλοντας να τιμήσει τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο  για την  έντονη φιλανθρωπική του δράση τόσο στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές για εμάς, όσο και στην τοπική κοινωνία της  Καστοριάς  για   την στήριξη στις υγειονομικές υποδομές της περιοχής μας που τόσο δοκιμάστηκε από την πανδημία του covid19, αποφασίσαμε πως καθ΄ όλη  την διάρκεια των αγώνων όλες οι λέμβοι του σωματείου μας θα αγωνίζονται με τον διακριτικό τίτλο:  Καπετάν Παναγιώτης  σε ειδική σήμανση που θα αναγράφεται στο πλάι των λέμβων καθώς  και οι διακρίσεις  και  τα μετάλλια των πληρωμάτων των συγκεκριμένων σκαφών είναι αφιερωμένα στον καπεταν Παναγιώτη Τσάκο.

Επίσης ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου συγχαίρει θερμά τόσο τους αθλητές  όσο και τους προπονητές  Ιωάννη Τσαλουχο και Ιουλία Τσίντζου ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΙΝΤΖΟΥ  για τις επιτυχίες που κατέκτησαν καθώς και για την  4η θέση στην γενική βαθμολογία  του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  Κωπηλασίας  αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι στόχος όλων μας είναι η  ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι” με ίσες  ευκαιρίες για όλους τους αθλητές να αγωνιστούν  με στόχο την διάκριση.

Θα θέλαμε  επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε για ακόμα μια φορά τους  γονείς όλων των παιδιών, που είναι συμπαραστάτες σε όλες μας τις προσπάθειες που κάνουμε για την ανάπτυξη του αθλήματος και σε κάθε είδους  δραστηριότητας  με στόχο  την προβολή του τόπου μας.

You May Also Like

Άργος Ορεστικό: «Ζητάτε να σας πω», η Brillante Classical Orchestra με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Ντέπη Σακελλαρίου

Μια μουσική παράσταση που μας ταξιδεύει σε μια εποχή αθωότητας, επανάστασης και…

Ένα χρόνο μετά χωρίς απάντηση για το τι προκάλεσε την έκρηξη-κατάρρευση του Ξενοδοχείου Τσάμης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ομιλία Ζήση Τζηκαλάγια για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Ομιλία Ζήση Τζηκαλάγια για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Κλειστό για το κοινό το ΔΑΚ Άργους Ορεστικού στις 2 και 3 Ιουλίου 2018

Κλειστό για το κοινό το ΔΑΚ Άργους Ορεστικού στις 2 και 3…

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις των σχολείων στην έκθεση «ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ Ο ζωγράφος 1874-1933»

Το Αρχοντικό Βέργου και η έκθεση «Νίκος Δραγούμης, ο ζωγράφος 1874-1933», που…

Εκσυγχρονισμός ΔΗ.ΝΑ.Κ.: Tο πρώτο ολοκληρωμένο βήμα στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην ΠΕ Καστοριάς

Με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης και την αξιοποίηση…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Christmas Street Party,που συνδιοργάνωσε ο οργανισμός μας με τον Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Christmas Street Party,που συνδιοργάνωσε ο οργανισμός μας…