Νέα μαχαιριά από τη Γερμανία! Κατηγορεί την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών

«Επαναπροωθήστε» τους στην Γερμανία!

Στην σκιά του απίστευτου επεισοδίου στη Ρόδο όπου θαλαμηγός και τρία ακόμα τούρκικα σκάφη επιχείρησαν να κάνουν απόβαση με το ελληνικό λιμενικό να τους αποτρέπει, οι Γερμανοί προβαίνουν σε μία άνευ προηγουμένου πρόκληση κατηγορώντας την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις!

Η γερμανική κυβέρνηση λοιπόν κατηγορεί επισήμως την Ελλάδα για «παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων στην Τουρκία«. Δια στόματος μάλιστα του υφυπουργού Άμυνας Πέτερ Τάουμπερ, με επιστολή που κατέθεσε στην γερμανική βουλή! Σύμφωνα με τον πολιτικό που ανήκει στο κόμμα της Μέρκελ, πληρώματα του γερμανικού πολεμικού ναυτικού περιγράφουν δύο περιπτώσεις, μάρτυρες επαναπροωθήσεων «Προσφύγων» πίσω στα τουρκικά ύδατα, σε νησιά του Αν. Αιγαίου. Ο Τάουμπερ κουνά και το δάκτυλο λέγοντας ότι, «η γερμανική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική κυβέρνηση και εφιστά την προσοχή στους ισχύοντες κανόνες του Διεθνούς Δικαίου» σύμφωνα με την Ντόιτσε Βέλε.

Μάλλον οι Γερμανοί ξεχνούν λόγω των αδελφικών σχέσεων τους με την Τουρκία, ότι η Ελλάδα φυλά όχι μόνο τα σύνορα της αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε κάλλιστα να επαναπροωθούμε τους παρανόμως της εισελθόντες και μάλιστα σε καιρό πολεμικής κρίσης, στην Γερμανία.

ΠΗΓΗ:newsbreak.gr