Τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Λάζαρο Ζήση επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού κος Θεόφιλος Ζυμπίδης. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας κα. Μαλαματή Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού-Ανάπτυξης-Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κος Χρήστος Δαμιανού και ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης “Ορεστείας” κος Διονύσης Λίτσκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένων δράσεων με άξονα την τουριστική ταυτότητα, την πολιτιστική κληρονομιά και το φυσικό πλούτο της Καστοριάς. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ανάδειξη και ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή μας.
Στο πλαίσιο αυτό θα καταρτιστεί σχετικό πρόγραμμα από τον Δήμο Καστοριάς – Αντιδημαρχία Τουρισμού και το συναρμόδιο γραφείο του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κου Ζυμπίδη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.