Η θετική πορεία της προηγούμενης κυβέρνησης διακόπηκε αναίτια με τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Οι ατέρμονες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που σχηματοποιήθηκαν στην ΔΕΘ του 2014, οδήγησαν «την πρώτη φορά αριστερά» στην διακυβέρνηση της χώρας.

71f8a7b9dfbdfa4a4502ebd60f17d2b5_xlΤο θλιβερό πρώτο εξάμηνο κατέληξε σε ένα ανώφελο δημοψήφισμα με οδυνηρές συνέπειες και οκτώ μήνες μετά με την ομολογία της «αυταπάτης» οι πολίτες έδωσαν για δεύτερη φορά εντολή διακυβέρνησης στον λαοπρόβλητο ηγέτη. Ένα χρόνο και πλέον από τότε η παραδοχή της «αυταπάτης» μετατρέπεται σε ολοκληρωτική επιβεβαίωση της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού.

Στην Καστοριά η οικονομική κατάσταση και οι δημιουργηθείσες κοινωνικές συνθήκες είναι δραματικότερες. Λιγοστεύουμε  και φτωχαίνουμε. Πρέπει να σταθούμε όμως όρθιοι. Έχουμε  υποχρέωση στην Πατρίδα και στο μέλλον των παιδιών μας. Πρέπει να συνθέσουμε μαζί με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις. Να εμπνεύσουμε την νέα γενιά φέρνοντάς την και στο προσκήνιο. Εγγύηση για την αναγέννηση της Ελλάδος αποτελεί η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η Νέα Δημοκρατία με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Η πορεία των τελευταίων μηνών αρχίζει να ξανακτίζει βάσιμα την ελπίδα.

Από το 2007 έχω την τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η πορεία μου μέσα από τον χρόνο και τις καταστάσεις που βιώσαμε δηλώνει  τη διαχρονική αξία ενός προσώπου που δεν έχει επαναπαυθεί, που συνεχίζει να δραστηριοποιείται ενεργά σε πολιτικό, κοινωνικό και διαπροσωπικό επίπεδο. Συμμετέχω με την εμπειρία μου, με την αξία και με την ικανότητά μου, με τη θέλησή μου για προσφορά  και με την δύναμη που μου δίνει η αγάπη μου για τον τόπο και για τους συμπολίτες μου.

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές για να δώσω την δυνατότητα στους πολίτες να με κρίνουν, να επιλέξουν και να με εκλέξουν.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Ιατρός – πρ. Βουλευτής Καστοριάς

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.