Συνεργασία του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη  με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Δέσποινα Παπαδοπούλου

 

Ο βουλευτής Ν.Δ. της Π.Ε. Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 είχε τηλεδιάσκεψη με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δέσποινα Παπαδοπούλου.

 

 Κατά τη συνεργασία τους, συζητήθηκε το θέμα της στελέχωσης των σχολικών μονάδων γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής με μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Οι νέοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή, η πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ και η έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Γενική Παιδεία, θα συμβάλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

 

Περαιτέρω, συζητήθηκε το ζήτημα της λειτουργίας του παραρτήματος του Γυμνασίου Γαλατινής στην Εράτυρα, για το οποίο ο Βουλευτής ενημέρωσε τη Διευθύντρια για τις παρεμβάσεις του και πλέον αναμένονται οι ενέργειες και αποφάσεις από τους αρμόδιους φορείς.

 

Τέλος, η κ. Παπαδοπούλου ενημέρωσε για τα ζητήματα που αφορούν στην ετοιμότητα των σχολικών μονάδων και στην ασφαλή λειτουργία τους τη νέα σχολική χρονιά.