Γ. Κασαπίδης: Παράταση για την υποβολή Προτάσεων στις Προσκλήσεις 115 και 116  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδης υπέγραψε δύο Αποφάσεις Παράτασης της προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020 για τις ακόλουθες Προσκλήσεις:

1. Πρόσκληση 115, με τίτλο «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης κοινωνικών υποδομών», π/υ 5,5 εκ. ευρώ και αντικείμενο τη δημιουργία, βελτίωση, αναβάθμιση, επέκταση κοινωνικών υποδομών όπως στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, δομές, αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ, κέντρα διημέρευσης, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ υποδομές φροντίδας αστέγων κλπ. Νέα  προθεσμία υποβολής προτάσεων 02/10/2020.

2.Πρόσκληση 116, με τίτλο «Έργα ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς και λειτουργικής τους δικτύωσης (εκτός των Πράξεων στις περιοχές της ΟΧΕ Δυτικής Μακεδονίας και των ΕΣΒΑΑ των Δήμων Κοζάνης, Εορδαίας, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας)», π/υ 6 εκ. ευρώ και αντικείμενο την ανάπτυξη της απαιτούμενης λειτουργικής ικανότητας σε τουριστικούς πόρους και υποδομές που παραμένουν είτε ημιτελείς, είτε μη προσβάσιμοι από το κοινό στο σύνολο ή στην πλήρη κλίμακα τους ή για μεγάλο τμήμα της περιόδου τουριστικού ενδιαφέροντος. Νέα προθεσμία υποβολής προτάσεων 30/10/2020. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Προσκλήσεις που τροποποιήθηκαν, καθώς και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020, το Σύστημα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων, τους Κανόνες Επιλεξιμότητας των δαπανών των Πράξεων κ.λ.π., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίες Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020, στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

You May Also Like

Κοπή βασιλόπιτας στον Σύνδεσμο «Προφήτης Ηλίας» και παρουσίαση δημιουργικού της 44η Έκθεσης Γούνας

Κοπή βασιλόπιτας στον Σύνδεσμο «Προφήτης Ηλίας» και παρουσίαση δημιουργικού της 44η Έκθεσης…

Πάσχα 2018: Πότε θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο; Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην αγορά της Καστοριάς;

Πάσχα 2018: Πότε θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο; Πώς θα λειτουργήσουν τα…

Η ανταπόδοση απ’ τον Χριστό των δώρων που του πρόσφεραν οι τρεις Μάγοι

Η ανταπόδοση απ’ τον Χριστό των δώρων που του πρόσφεραν οι τρεις…

Εκδήλωση: Αφιέρωμα στα επιτραπέζια παιχνίδια με ξεχωριστό καλεσμένο

Μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

Σε δημοπρασία 2.528 γυάλινα αρνητικά φωτογραφιών του Λεωνίδα Παπάζογλου – Τιμή εκκίνησης

Το αρχείο έχει ψηφιοποιηθεί και τμήμα του έχει εκτεθεί (σε εκτυπώσεις υψηλής ευκρίνειας) στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο Μουσείο Μπενάκη και αλλού.

Έναρξη ίδρυσης και λειτουργίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Καστοριάς

Έναρξη ίδρυσης και λειτουργίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Καστοριάς

Γιώργος Πετκανάς: “Λείπει το όραμα από την σημερινή Δημοτική Αρχή”

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς κ.…