Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου στην Καστοριά.

%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%822-768x509Τα παιδιά μας για την άψογη παρέλαση, την Πρωτοβάθμια –Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τους εκπαιδευτικούς, τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους & Σωματεία, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους  υπαλλήλους του Δήμου μας και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς.

Ευχαριστώ για την συμβολή τους τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήρη Αδαμόπουλο και τις Βουλευτές Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και κ. Μαρία Αντωνίου.

Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ για την ουσιαστική του συμβολή, όχι μόνο στον προγραμματισμό της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και στην προετοιμασία αυτής.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Ανέστης Αγγελής

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.