Μανιάκοι: Κλέβουν τις ρόδες από τους κάδους απορριμμάτων και πετούν τα σκουπίδια εκτός. Α. Λιάμης: «Νιώθω ντροπή και απελπισία»

Εάν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, τότε ο οικισμός Μανιάκοι του Δήμου Καστοριάς, κινδυνεύει με … πτώχευση σε ό,τι αφορά το κομμάτι της υγιεινής, γεγονός που προκαλείται από μερίδα κατοίκων της περιοχής.

Άγνωστοι, όχι μόνο πετούν τα σκουπίδια τους εκτός των κάδων απορριμμάτων, αλλά και κλέβουν τις… ρόδες από τους καινούργιους κάδους τους οποίους προμηθεύτηκε  πρόσφατα ο Δήμος Καστοριάς.

«Νιώθω ντροπή και απελπισία για όλα όσα συμβαίνουν στους Μανιάκους. Πρόκειται για ένα πρόβλημα με το οποίο η υπηρεσία καθαριότητας, έρχεται αντιμέτωπη σε καθημερινή βάση. Η στάση αυτή, από μερίδα πολιτών, δείχνει ασέβεια στους συμπολίτες τους, στην υπηρεσία καθαριότητας, στους εργαζόμενους αυτής, αλλά και προς τους ίδιους. Με μεγάλη μου  λύπη το λέω, ότι από εδώ και στο εξής, θα υπάρξουν και τα ανάλογα πρόστιμα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και καθημερινότητας Άκης Λιάμης.

Χρύσα Κοσμίδου