Τα αποτελέσματα των αγώνων του Α.Σ Καστοριάς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 52 – 54

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα των Κορασίδων του Α.Σ. Καστοριάς,  γνώρισε την ήττα στο τοπικό ντέρμπι, αντιμετωπίζοντας την πολύ καλή ομάδα του Άργους Ορεστικού.

Α.Σ. Καστοριάς: «Η ομάδα μας με το πολύ νεανικό ρόστερ, παίζοντας καταπληκτικά και πολύ εμψυχωμένα, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το -15 στο +3. 

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με καλάθι στην τελευταία επίθεση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που δείξανε».

 Δεκάλεπτα: 13-20, 08-16, 22-4 και 09-14.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Στοΐτση, Ευαγγέλου, Πολίσι 10, Τσαχτσίρα 9, Λίλλιου, Βασιλειάδου, Σεβασλίδου 25(1), Μάκρα 8.(ΦΩΤΟ)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ: Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 16-65

Με το δεξί ξεκίνησε το Πρωτάθλημα Παίδων η ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς επικρατώντας εκτός έδρας της ομάδας του Βελβεντού.

Το παιχνίδι  από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ 16-65 δεν αξίζει κριτικής. Το μεγάλο κέρδος ήταν ότι είχαν συμμετοχή όλα τα παιδιά για αρκετό χρόνο δείχνοντας την πρόοδό τους.

Δεκάλεπτα: 05-27, 07-39, 07-54 και 16-65

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Φράγκος, Μονοβασίλης Αλ., Πιπερόπουλος 9(1), Κέδρος 9(1), Ντόντης 2, Κορεντσίδης 3, Κωνσταντίνου 8, Φιλιππίδης, Μονοβασίλης Ν. 10, Τσαχτσίρας 16, Κώτσης Π.2 και Κωστάρας 6.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΩΝ:Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Ανδρική ομάδα του Α.Σ Καστοριάς έδωσε νέο φιλικό με την ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης.

Α.Σ. Καστοριάς: «Η ομάδα μας επικράτησε εύκολα παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Αντίθετα η ομάδα της Κοζάνης παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις».

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Δαραβίγκας, Τερσενίδης, Καραβατάκης, Χότζα, Ιατρόπουλος, Νέστορας, Διαμαντόπουλος, Παπαδημητρίου, Δημητρόπουλος, Τσαχτσίρας, Ξάνθης Κορομπίλιας και Μήρτσιος.