Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Καστοριάς

 

   Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Καστοριάς, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, δημιούργησε τράπεζα αίματος για τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.
Στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια συνδιοργανώνει με το Νοσοκομείο ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020 στον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς, Γράμμου 32, από τις 08:30πμ – 13:30.

 

   Απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την Τράπεζα αίματος του συλλόγου. 

 

   Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας αίμα, είτε βοηθώντας στην «κάλυψη» της απουσίας των αιμοδοτών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων. 

   Παρακαλούμε, όσοι θα προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα να τηρήσουν τους κανόνες αιμοδοσίας (μη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, αλκοόλ, διατροφή). 

   Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

 

 

Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η !!

   Ο εκπαιδευτικός που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο εκπαιδευτικός που μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο (2) επιπλέον μέρες (παράγραφος 5 του άρθρου 50 του Ν. 3528/07)

   Οι δύο αυτές ημέρες άδειας χορηγούνται πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.

 

 

Για το Δ.Σ.

       Η Πρόεδρος                                                    Η Γεν. Γραμματέας

 

 

Βόλτση Αγγελική                                                   Κώστα Θάλεια

 

You May Also Like

Επιμελητήριο Καστοριάς: Αιτήσεις συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Hong Kong 2024

Υποβολή αιτήσεων έως τις 30 Οκτωβρίου

640 επενδυτικά σχέδια, με συνολική αιτούμενη δημόσια δαπάνη 44,96 εκ. ευρώ, υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας/Επιχειρηματική Ευκαιρία στη Δυτική Μακεδονία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ 2014-2020

  640 επενδυτικά σχέδια, με συνολική αιτούμενη δημόσια δαπάνη 44,96 εκ. ευρώ,…

Πανικός εχθές στο Fashion gala του Παναγιώτη Ιντζίδη!

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή παρουσίαση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού!

Δωρεάν προληπτικές και διαγνωστικές εξετάσεις στα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μια Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί»

To «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», σε συνεργασία με την παιδιατρική κλινική…

Συνεργασία Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Κορυτσάς για τη βελτίωση των συνθηκών κτηνοτροφικής παραγωγής και ποιότηταςτων ζωοκομικών προϊόντων στα όρια ευθύνης τους

  Συνεργασία Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Κορυτσάς για τη βελτίωση των συνθηκών…

Δήμος Καστοριάς: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Καστοριάς για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών

Δήμος Καστοριάς: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Καστοριάς για την αντιμετώπιση κινδύνων…

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου στον εορτασμό για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου ο εορτασμός…