Ο ΤΑΡ ενίσχυσε τον στόλο της Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς/ Γ. Κορεντσίδης: «Το υπερσύχρονο αποφρακτικό μηχάνημα, θα βοηθήσει στο δύσκολο έργο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.»

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020, στο αμαξοστάσιο της Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς πραγματοποιήθηκε η παράδοση – παραλαβή ενός αποφρακτικού οχήματος από την Εταιρεία TAP προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς, προκειμένου να καλύψει  τις ανάγκες του Δήμου Καστοριάς.

«Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Προσθέσαμε στον στόλο μας ένα αποφρακτικό μηχάνημα, τελευταίου τύπου, χάρη στη δωρεά που μας έκανε ο ΤΑΡ. Από αυτή τη στιγμή, το αποφρακτικό θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας. Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης έδειξε έντονο ενδιαφέρον προκειμένου να έρθει όσο τον δυνατόν γρηγορότερα το μηχάνημα στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρ. Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Στέλιο Φουλίρα μιας και επί των ημερών του, ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια και ολοκληρώθηκε επί των δικών μας ημερών. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον εκπρόσωπο του ΤΑΡ  Μιχάλη Γκοσλιόπουλο, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να αποκτήσει το αποφρακτικό. Ευελπιστούμε και στο μέλλον η Δ.Ε.Υ.Α.Κ., να έχει ανάλογες συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες», ήταν τα λόγια του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Πέτρου Τόσκου.

Ο εκπρόσωπος του ΤΑΡ Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, κατά τις δηλώσεις του, τόνισε πως η παράδοση του αποφρακτικού μηχανήματος προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. αποτελεί σημαντικό γεγονός και για τον ΤΑΡ καθώς οι δυνητικά ωφελούμενοι του έργου, είναι το σύνολο των δημοτών του Δήμου Καστοριάς «Η δωρεά υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και  της συνεργασίας που έχει όλα αυτά τα χρόνιο ο ΤΑΡ με τον Δήμο Καστοριάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Πέτρο Τόσκο για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε για την υλοποίηση του έργου,  όπως επίσης και τον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., το τεχνικό προσωπικό και  τους υπαλλήλους.  Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους προηγούμενους Προέδρους της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή καθώς η προσπάθεια ξεκίνησε από τότε».  

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενίσχυση του στόλου της ΔΕΥΑΚ  λέγοντας πως  «Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική δωρεά από τον ΤΑΡ. Το υπερσύχρονο αποφρακτικό μηχάνημα, θα βοηθήσει στο δύσκολο έργο της ΔΕΥΑΚ, καθώς  με το νέο  αυτό μηχάνημα εκσυγχρονίζεται  περισσότερο ο στόλος της επιχείρησης.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΤΑP και ιδιαίτερα τον αγαπητό φίλο Μιχάλη Γκοσλιόπουλο,  ο οποίος είχε υπό την εποπτεία του  όλο αυτό το μεγάλο έργο. Ένα έργο που θα εξελιχτεί και θα αναπτύξει περεταίρω τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ τη Διοίκηση και τα στελέχη της ΔΕΥΑΚ, όπως και τις προηγούμενες Διοικήσεις οι οποίες συνέβαλαν στην εξέλιξη της εν λόγω δωρεάς. Τέτοιου είδους ενέργειες, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, είναι αξιόλογες, αξιέπαινες και βοηθούν ιδιαίτερα το αναπτυξιακό έργο μιας Δημοτικής Αρχής».

Χρύσα Κοσμίδου

You May Also Like

ΤΕΙ Καστοριάς: Τελετή έναρξης του Μεταπτυχιακού “Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου”

Ο Διευθυντής και τα μέλη της  Διακρατικής Eλληνο Aζερικης Διιδρυματικής  Eπιτροπής MSc. MOGMAT σας προσκαλούν  στο  ΤΕΙ Δυτικής…

Πήρε φωτιά απορριμματοφόρο του Δήμου Καστοριάς. Εξοργισμένος ο Άκης Λιάμης με την ανευθυνότητα του υπεύθυνου

Πήρε φωτιά απορριμματοφόρο του Δήμου Καστοριάς. Εξοργισμένος ο Άκης Λιάμης με την…

LIFE ATIAS: Η απειλή των μινκ, το έργο διαχείρισης και η συνδρομή των πολιτών (Βίντεο)

Μια διαφωτιστική συζήτηση με τον συντονιστή του προγράμματος, κ. Δημήτριο Μπακαλούδη

Η Ένωση Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καστοριάς, διοργανώνει σεμινάριο στο Ενυδρείο Καστοριάς.

Η Ένωση Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καστοριάς, διοργανώνει σεμινάριο στο Ενυδρείο Καστοριάς.

9.000.000 ευρώ για έργα ανάπτυξης και αναβάθμισης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

9.000.000 ευρώ για έργα ανάπτυξης και αναβάθμισης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Οικονομικών

  Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Οικονομικών

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 19/03/2019

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 19/03/2019

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έως τις 08-09-2017

Μαθητεία είναι το σύστημα  Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης που συνδυάζει τη θεωρητική…