Κλοπή σε καφετέρια του Άργους Ορεστικού. Η τρίτη μέσα σε λίγες εβδομάδες

Για ακόμη μια φορά κλέφτες “χτύπησαν” το κατάστημα Masati το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μαχαιράδικα του Άργους Ορεστικού. Είναι η τρίτη φορά που μέσα σε λίγες εβδομάδες άγνωστοι (ή άγνωστος) “χτυπούν” το συγκεκριμένο κατάστημα.

Πριν από μερικές εβδομάδες, έκλεψαν το ποδήλατο αντίκα που οι ιδιοκτήτες το είχαν τοποθετήσει στον εξωτερικό χώρο για διακόσμηση. Πριν λίγες μέρες έκλεψαν δύο καρέκλες, ενώ τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι έκλεψαν και το δεύτερο ποδήλατο αντίκα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Για ακόμη μια φορά κλέφτες “χτύπησαν” το κατάστημα Masati το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μαχαιράδικα του Άργους Ορεστικού. Είναι η τρίτη φορά που μέσα σε λίγες εβδομάδες άγνωστοι (ή άγνωστος) “χτυπούν” το συγκεκριμένο κατάστημα. Πριν από μερικές εβδομάδες, έκλεψαν το ποδήλατο αντίκα που οι ιδιοκτήτες το είχαν τοποθετήσει στον εξωτερικό χώρο για διακόσμηση. Πριν λίγες μέρες έκλεψαν δύο καρέκλες, ενώ τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι έκλεψαν και το δεύτερο ποδήλατο αντίκα. Φωτογραφίες στο orizontespress.gr […]

Comments are closed.