Νοικοκύρεμα στην αποθήκη υλικού της  Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς

Φανερά ικανοποιημένος ο  Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς  Πέτρος Τόσκος ενημέρωσε πως η αποθήκη υλικού της Επιχείρησης έχει μπει επιτέλους σε σειρά. Πλέον υπάρχει αποθηκάριος και όλα τα εργαλεία και τα υλικά είναι καταγεγραμμένα.

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα καθήκοντα Προέδρου, έχω μια πολύ  καλή συνεργασία με τον Διευθυντή Πάνο Διαμαντοπούλου. Από κοινού θελήσαμε να οργανώσουμε  πάρα πολύ καλά την αποθήκη υλικού. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Διευθυντή και τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. οι οποίοι μας έδωσαν τη δυνατότητα να βάλουμε σε τάξη την αποθήκη», είπε ο κ. Τόσκος και επεσήμανε ότι πλέον όταν θα χρησιμοποιούνται υλικά της αποθήκης  αυτά θα καταγράφονται  από τον αποθηκάριο στο βιβλίο παραλαβής.

Ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.  Πάνος Διαμαντόπουλους, τόνισε πως η αποθήκη υλικού της Επιχείρησης θα επεκταθεί και θα πραγματοποιηθεί ακόμα καλύτερη τακτοποίηση.

Επόμενος στόχος είναι η διαμόρφωση ειδικών χώρων  εντός του αμαξοστασίου, έτσι ώστε τα οχήματα της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.  να είναι στεγασμένα,   αφενός για περισσότερη ασφάλεια και αφετέρου για προστασία από τις καιρικές συνθήκες «Τα οικονομικά μας μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο βήμα-βήμα κάθε φορά διορθώνουμε οτιδήποτε μπορούμε. Θέλουμε να λειτουργήσουμε σε επίπεδο ιδιωτικό και όχι δημοσίου», κατέληξε ο κ. Διαμαντόπουλος.

Χρύσα Κοσμίδου