Οργισμένο πλήθος έξω από το σπίτι του καθηγητή που μαχαίρωσε σκύλο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του καθηγητή στη Νίκαια που μαχαίρωνε με μανία ένα σκυλί στη μέση του δρόμου.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν τον θυμό τους για την αποτρόπαια πράξη αποκαλώντας τον δράστη «δολοφόνο».

Με δεμένο το πόδι και τα πλευρά του και τα σημάδια της φρικτής επίθεσης ακόμη εμφανή, ο σκύλος που μαρτύρησε στη Νίκαια, αναρρώνει στο κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων και δέχεται τα χάδια των υπευθύνων.

Μερικές ώρες νωρίτερα, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Στο βίντεο ντοκουμέντο ένας άνδρας, γονατισμένος, κρατάει με όλη του τη δύναμη στο έδαφος το κεφάλι του ζώου, πιέζοντάς τον ασφυκτικά στο λαιμό με ένα μεταλλικό σκουπόξυλο. Ο σκύλος έχει μαχαιρωθεί στα πλευρά.

Συγκλονίζει η περιγραφή του κτηνίατρου

«Για να σκίσεις σάρκα με σουγιά, με μαχαίρι, να μπεις σε αυτή την διαδικασία να δεις τα χέρια σου να ματώνονται, να νιώσεις πως είναι να σκίζεις δέρμα αλλουνού, δεν είναι απλό αυτό το πράγμα» είπε στο MEGA ο Πύρρος Γιωτόπουλος, κτηνίατρος διαδημοτικού κέντρου περίθαλψης αδέσποτων ζώων.

Το αίμα πάνω στο ζώο μαρτυρά τι έχει συμβεί. Από τα χέρια αυτού του άνδρα με τα μπλε, καθηγητή στο επάγγελμα όπως λένε οι γείτονές του, που βλέπετε εδώ, να γυρνά την πλάτη του σαν να μην συνέβη το παραμικρό και να απομακρύνεται. Είναι τόσο βαθιά η πληγή του σκύλου στους πνεύμονες, που δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Δεν ακούγεται. Δεν γαβγίζει. Δεν αντιδρά.

«Είδα να τον μαχαιρώνει»

Η περιγραφή, αποκλειστικά στο LIVE NEWS, μιας γυναίκας που είδε με τα μάτια της τα όσα έγιναν το πρωί της Τρίτης στην γειτονιά της Νίκαιας, είναι συγκλονιστική.

«Είδα έναν άντρα να έχει σβερκώσει ένα μεγαλόσωμο λευκό σκυλί, να του κάνει κεφαλοκλείδωμα και να το μαχαιρώνει στα αριστερά πλευρά του με μανία. Ασταμάτητα. Και έναν άλλον, ο οποίος προσπαθώντας να βοηθήσει εκείνον γιατί νόμιζε ότι τον δάγκωνε ο σκύλος να το χτυπάει με ένα σκουπόξυλο, με μανία στα μούτρα».

Γείτονες και περαστικοί, απομακρύνουν και τον άνδρα με το σκουπόξυλο. Λίγο πριν έχουν καταφέρει να πάρουν τον σκύλο απ’ τα χέρια του άνδρα που τον μαχαιρώνει με τον σουγιά που είχε στο τσαντάκι του.

«Κύριος. Τινάζεται, βάζει το σουγιαδάκι στο τσαντάκι, κλείνει το τσαντάκι και πάει σπίτι του. Δεν έχει δικαίωμα πάνω του κανείς, να έχει σουγιά και όταν ρωτήθηκε γύρισε και είπε «Εγώ έχω πάντοτε πάνω μου σουγιά γιατί έχω κακούς γείτονες».

ΠΗΓΗ: https://www.tanea.gr/2020/10/14/greece/orgismeno-plithos-ekso-apo-to-spiti-tou-kathigiti-pou-maxairose-skylo/

You May Also Like

Πανελλαδικές 2021: Οι αποφάσεις της κυβέρνησης-“Κλειδώνουν” οι ημερομηνίες των εξετάσεων – Τι είπε η Ν. Κεραμέως

Πανελλαδικές 2021: Οι αποφάσεις της κυβέρνησης-“Κλειδώνουν” οι ημερομηνίες των εξετάσεων – Τι…

800 ευρώ: Αυξάνονται οι δικαιούχοι – Τροπολογία στη Βουλή

800 ευρώ: Αυξάνονται οι δικαιούχοι – Τροπολογία στη Βουλή

«Έχω πάθει το μεγαλύτερο σok της ζωής μου»: Με δάκρυα και «βόμβες» για την Ρούλα εμφανίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης μπροστά στην κάμερα

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα,…

519 οι γαλάζιες ελληνικές παραλίες

Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 2η θέση παγκοσμίως στον θεσμό της Γαλάζιας Σημαίας.…

Τρεις φορές πάνω οι τιμές από το χωράφι στο «ράφι»- 240% ακριβότερο το μαρούλι

Οι παραγωγοί καταγγέλλουν κερδοσκοπικά παιχνίδια από τους μεσάζοντες

Έρχεται η «Happy Friday» στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας

Έρχεται η «Happy Friday» στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας

Δημοτική Αστυνομία: Βγήκε ο διαγωνισμός στο ΑΣΕΠ (κατανομή)

Table of Contents Hide Τι ζητείταιΚριτήριαΠοια πτυχία-απολυτήρια συμμετέχουνΔείτε ΕΔΩ αναλυτικά την κατανομή…

Ποιοι μαθητές δικαιούνται επίδομα έως 1.500 ευρώ;

Ποιοι μαθητές δικαιούνται επίδομα έως 1.500 ευρώ;