Συνεχίζοντας το αξιόλογο έργο του, ο Σύλλογος Νεφροπαθών Π.Ε. Καστοριάς, συνέλεξε και απέστειλε σε εταιρία ανακύκλωσης εκατοντάδες κιλά πλαστικά καπάκια. 20161208_152204Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Σοφία Μιχαηλίδου τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου το οποίο θα δοθεί σε έναν ασθενή με τετραπληγία.

Η κα Μιχαηλίδου, μιλώντας στους “Ορίζοντες” είπε πως ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, ως προς τις δράσεις του Συλλόγου «Με την ευκαιρία που δίνεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους πολίτες του Άργους Ορεστικού, την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όλα τα παιδιά της περιοχής μας, αλλά και τον απλό τον κόσμο, που έρχεται στα γραφεία του Συλλόγου μας και μας αφήνει σακούλες γεμάτες με καπάκια» και τόνισε πως τα καπάκια, δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται μόνο από μπουκάλια νερού, αλλά από οποιαδήποτε συσκευασία, όπως είναι τα αναψυκτικά, οι καφέδες, τα σαμπουάν, τα μαλακτικά και «γενικότερα από το οτιδήποτε. Αντί να τα πετάξει στα σκουπίδια, ας τα φέρει σε εμάς και εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε τη διαλογή».

Τα χρήματα που χρειάζονται για την αγορά του αμαξιδίου είναι πολλά, για αυτό και χρειάζεται η συμβολή όλων των πολιτών της Π.Ε. Καστοριάς σε αυτές τις αξιόλογες δράσεις.  Το σίγουρο είναι πως πλέον ο κόσμος, καταλαβαίνει πως οι καιροί είναι δύσκολοι και θα πρέπει ενωμένοι όλοι να μεριμνήσουμε για το κοινό όφελος «Υπάρχει η βοήθεια του κόσμου και θα ήθελα να συνεχίσει έτσι. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστούν τα μέλη μας. Όποιος χρειαστεί τη βοήθειά μας, ας μας πάρει στο προσωπικό μου τηλέφωνο το οποίο είναι το 6977.261.135. Είτε χρειάζεται οικονομική ενίσχυση, είτε βοήθεια με γραφειοκρατικά θέματα, από το πιο μικρό έως το πιο σοβαρό θέμα, εμείς είμαστε εδώ. Δεν θα αφήσουμε κανέναν ασθενή μας αβοήθητο», είπε κλείνοντας η κα Μιχαηλίδου.

 

Τέλος, ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς, έχει διοργανώσει και άλλες δράσεις. Ειδικότερα:

  • Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού (10-11/12 και ώρες 10:00-14:00 και 16:00-17:00)
  • Χριστουγεννιάτικο bazaar στην Εύξεινο Λέσχη Μεσοποταμίας, 14/12 και ώρες 10:00-17:00
  • Χριστουγεννιάτικο bazaar και παράλληλες εκδηλώσεις στην Εύξεινο Λέσχη Καστοριάς στις 18/12

 

Χρύσα Κοσμίδου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.