ΚΕΚ Δήμου Καστοριάς: Νέα  προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης elearning

 

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του  Δήμου Καστοριάς προσφέρει δύο νέα προγράμματα κατάρτισης μέσω elearning στις εξής ειδικότητες:

1.       «Κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop) με το WordPress»

2.       «Photoshop»

 

Κάθε πρόγραμμα παρέχει:

  • Ασύγχρονη e-learning εκπαίδευση 400 ωρών
  • Βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος
  • Συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης
  • Προπαρασκευαστικά τεστ εξετάσεων

 

Τα προγράμματα απευθύνονται σε απόφοιτους Λυκείου και πτυχιούχος Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. οι οποίοι επιθυμούν:

 

  • να εκμεταλλευτούν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress, ή θέλουν να κατασκευάσουν ή να διαχειρίζονται την προσωπική τους ιστοσελίδα ή το δικό τους eshop,

 

  • να αποκτήσουν γνώσεις δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών κάνοντας χρήση του Photoshop, ενός προγράμματος που κατέχει ηγετική θέση στην αγορά.  

 

Κόστος συμμετοχής: Το σύνολο των υπηρεσιών εκπαίδευσης και πιστοποίησης κάθε προγράμματος παρέχεται με κόστος το οποίο ξεκινά (για ανέργους – φοιτητές – ΑμεΑ) από 240,00 ευρώ και για εργαζόμενους από 260,00 ευρώ.

 

Αιτήσεις συμμετοχής στον πρώτο κύκλο έως την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων την μεθοδολογία υλοποίησης, το κόστος συμμετοχής όπως επίσης και την εκπτωτική πολιτική αλλά και  την Αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να βρουν διαδικτυακά στο https://kekorestias1.webnode.gr/ . Επίσης μπορούν να  απευθύνονται στο Κ.Ε.Κ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, καθημερινά (08:00 έως 15:00) και στο τηλέφωνο 24670 25388.

Φιλίππου Χρυσούλα Πρόεδρος Δ.Σ.

Μέλλιος Παναγιώτης Διευθυντής