Το απόγευμα θα ανακοινωθεί σε ποιο επίπεδο θα λειτουργεί για τις επόμενες 14 μέρες η Π.Ε. Καστοριάς / Χαρδαλιάς από Καστοριά: «Δεν μπορώ να προκαταβάλω την απόφαση της ειδικής Επιτροπής Επιδημιολόγων»

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς συμμετείχε σε σύσκεψη της Π.Ε. Καστοριάς με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τους τρεις Δημάρχους της περιοχής,

Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τους κατοίκους της Καστοριάς να παραμείνουν σε πλήρη εγρήγορση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς παρατηρείται στην περιοχή ιδιαίτερο αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο τα τελευταία 24ωρα.  Φορτίο το οποίο θα αξιολογηθεί από την ειδική Επιτροπή Επιδημιολόγων του χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας Προστασίας από την COVID, σήμερα Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα. «Δεν μπορώ να προκαταβάλω την απόφαση της ειδικής Επιτροπής Επιδημιολόγων», σχολίασε ο κ. Χαρδαλιάς τονίζοντας «Ανεξάρτητα εάν θα περάσει η Καστοριά στο επίπεδο 4, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή»