Γιώργος Κασαπίδης: «Θα πρέπει να μας πει ο συμπολίτης από που έχει αυτές τις πληροφορίες»-«Ποιος τις μετέφερε μεταξύ των παρευρισκόμενων στην κλειστή σύσκεψη;»

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης μίλησε στο kozani.tv για το εξώδικο που του γνωστοποιήθηκε από το 4Coffee για την αναφορά του καταστήματος από τον Υφυπουργό Διαχείρισης Κρίσεων και Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, όπως επικαλείται ο επιχειρηματίας. Ο κ. Κασαπίδης περιμένει από τη συγκεκριμένη επιχείρηση να κατονομάσει ποιος είναι αυτός που του μετέφερε την εν λόγω πληροφορία. «Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς μας ενημέρωσε σε μια κλειστή σύσκεψη και ζήτησε ο ίδιος να είναι εμπιστευτική» σημείωσε ρωτώντας γραπτή και επίσημη αναφορά από τον επιχειρηματία για το ποιος από τους εννιά παρευρισκόμενους της σύσκεψης ανέφερε ότι ο υπουργός είπε το όνομα της επιχείρησης.

«Κάποιοι απλά θέλουν να δημιουργήσουν γενικότερα πρόβλημα. Ποιος είπε τα ονόματα των επιχειρήσεων; Στη σύσκεψη είμασταν η περιφερειακή αρχή, πέντε δήμαρχοι και τα σώματα ασφαλείας. Θα πρέπει να μας πει ο συμπολίτης από που έχει αυτές στις πληροφορίες».

Ιωάννα Παπαδημητρίου

 

ΠΗΓΗ: http://www.prlogos.gr