Γεωργιάδης: Είναι προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό

«Όποιος αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα δεν κάνει εξυπνάδες».

Πιστή τήρηση των μέτρων κατά τη διασποράς του κορονοϊού, προκειμένου η χώρα να αποφύγει ένα γενικευμένο lockdown, ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης εμφανιζόμενος λάβρος εναντίον όσων αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα, χρησιμοποιώντας ακόμα και τον βαρύτατο χαρακτηρισμό «προδότες».

Με αφορμή χθεσινά επεισόδια με πρωταγωνιστές πολίτες, οι οποίοι αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις και εκδηλώσεις τιμής για το έπος του ’40 ο κ. Γεωργιάδης είπε: “Όποιος αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα γιατί από την τήρηση αυτών των μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια. Όποιοι δεν συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες“.

Λίγη ώρα νωρίτερα η ένταση είχε χτυπήσει κόκκινο καθώς η αντιπολίτευση είχε επιτεθεί με σφοδρότητα κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι τα μέτρα που λαμβάνει είναι ανεπαρκή και λαμβάνονται με καθυστέρηση.

“Γίνεται χαμός σήμερα με δωρεάν τεστ. Γιατί δεν τα κάνατε τόσο καιρό” είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος ενώ ο Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε τη συνταγογράφηση των τεστ.
“Αφήστε την γκρίνια και βάλτε πλάτη. Είναι η ώρα της εθνικής προσπάθειας” απάντησε ο κ. Γεωργιάδης επικαλούμενος τα συγχαρητήρια που δέχεται η χώρα και ο Πρωθυπουργός για τις επιδόσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: https://thecaller.gr