Αυγενάκης σε υπαλλήλους αθλητικών ομοσπονδιών: «Θέλουμε να απελευθερωθείτε και να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας»

 

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τη διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων. Τον πρόεδρο, Άγγελο Κουλουριώτη, τη Γενική Γραμματέα, Ευαγγελία Τρίκα και μέλη του Δ.Σ.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουν υπάλληλοι ομοσπονδιών, ως προς την καταβολή της μισθοδοσίας τους, αλλά και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Η διοίκηση του Συλλόγου αναφέρθηκε σε πολλές περιπτώσεις ομοσπονδιών οι οποίες καθυστερούν συστηματικά την καταβολή των μισθών των υπαλλήλων, πρόβλημα που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην άρνηση ένταξης των ομοσπονδιών στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Ο κ. Αυγενάκης, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, επισήμανε ότι «χαίρομαι που συζητάμε και συνεργαζόμαστε, διότι είστε κομμάτι μας, είστε μέρος του οργανισμού του αθλητικού οικοδομήματος» και τους συνεχάρη για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε ότι γνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει, το οποίο όπως είπε «δεν οφείλεται σε καθυστερήσεις από πλευράς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως εσφαλμένα διαδίδεται, αλλά σε δομικά προβλήματα των ομοσπονδιών».

Επιπλέον, όπως υπογράμμισε «είμαστε στην τελική ευθεία για το επόμενο νομοσχέδιο όπου θα αντιμετωπίσουμε μια σειρά και άλλων ζητημάτων, πέραν της συνέχισης της αθλητικής μεταρρύθμισης και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις προτάσεις σας».

 

Ο κ. Αυγενάκης, καταλήγοντας, τόνισε πως «οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε για έναν καλύτερο αθλητισμό στη χώρα μας. Θέλουμε να απελευθερωθείτε και να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και την εμπειρία σας και θα το κάνουμε. Προς όφελος δικό σας και προς όφελος του αθλητικού οικοδομήματος, όπως το κάναμε και για τους υπαλλήλους της ΕΟΕ, αλλά και του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά».

You May Also Like

Η προπονητική ομάδα του Κελετρον θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που στήριξαν τη προσπάθεια των παιδιών σε όλη τη σεζόν

Ο καλύτερος επίλογος σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Ανακοίνωση της ΑΕ Γραμμοχωρίων για δηλώσεις του Νίκου Γατόπουλου

Ανακοίνωση της ΑΕ Γραμμοχωρίων για δηλώσεις του Νίκου Γατόπουλου

Αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς

Αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς               

ΕΠΣ Καστοριάς: Αναβολή αγώνων Πρωταθλημάτων Παίδων και Προπαίδων

ΕΠΣ Καστοριάς: Αναβολή αγώνων Πρωταθλημάτων Παίδων και Προπαίδων

Αποτέλεσμα 10ης Αγωνιστική Πρωταθλήματος Ανδρών NATIONAL LEAGUE 2 2023-24

Ποδαρικό για το 2024 με το δεξί για τον Α.Σ. Καστοριάς_άροσις

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Δήμο Καστοριάς προς τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Δήμο Καστοριάς προς τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου…

Ετήσια γιορτή Volley ΕΣΠΕΜ 2016 – Βραβεύτηκαν Γυναίκες και Παγκορασίδες της Α.Π. Καστοριάς

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα η ετήσια Γιορτή Volley…

Συνεχίζει απτόητη η Καστοριά

Η Καστοριά επικράτησε της Καρδίτσας με 79-67 για τον Ομιλο Βορρά της…

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το 3ο Super Cup ΕΠΣ Καστοριάς

  Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το  3ο Super Cup ΕΠΣ Καστοριάς