Στην εναρκτήρια εκδήλωση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Καστοριά και αντικείμενο Τεχνολογίες Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων (Energy Technologies and Management), παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

Η Μαρία Αντωνίου αφού αναφέρθηκε στη σημασία τέτοιων Προγραμμάτων όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και στη χώρα γενικότερα, τόνισε ότι σε ό,τι την αφορά από την θέση της ως Αναπληρωτής Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, στον Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας, παρακολουθεί καθημερινά, από κοντά όλα τα ζητήματα που αφορούν το συγκεκριμένο πεδίο, συμβάλλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην όλη προσπάθεια, για να καταφέρουμε όλοι μαζί με οργάνωση, μεθοδικότητα και αξιοποίηση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού, να καταστήσουμε τον τομέα της Παιδείας πρωταρχικό και αποτελεσματικό μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.