Κορονοϊός: Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους – «Δεν αντέχουμε δεύτερο lockdown» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση στην αγορά.

Lockdown: Αγωνία για την επόμενη μέρα εκφράζουν οι έμποροι λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση του κορονοϊού που βρίσκονται προ των πυλών.

Η κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» συνάντησε τον κ. Γιάννη Νικολαράκο, πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου που μίλησε για τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου.

Όπως λέει, «η κατάσταση έχει ξεφύγει αρκετά και αναμένουμε τα οικονομικά μέτρα που θα αναγγείλει η κυβέρνηση».

Ο κ. Γιάννης Νικολαράκος ασκεί κριτική ως προς την οικονομική πολιτική που έχει ακολουθηθεί για τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων, ενώ θέτει το ερώτημα πώς θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις που θα βάλουν λουκέτο για ένα μήνα να πληρώσουν λογαριασμούς, ενοίκια, εφορία. «Δεν έχουμε πακτωλό χρημάτων πίσω μας μετά από 10 χρόνια κρίσης» λέει χαρακτηριστικά.

Ενώ ο κ. Ανδρέας που εργάζεται σε κρεοπωλείο της περιοχής και λέει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. «Η αγορά έχει γονατίσει τελείως και όλοι οι κλάδοι έχουν πληγεί πάρα πολύ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και δεν υπάρχει οικονομική βοήθεια από πουθενά».

Όπως όλοι καταλαβαίνουν το δεύτερο lockdown θα «γονατίσει» την αγορά και τα πράγματα θα πάρουν πολύ καιρό για να επανέλθουν σε μια σχετική κανονικότητα, αν φυσικά επανέλθουν…

Δείτε το βίντεο από το Mega

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr