Πού εντοπίστηκαν τα κρούσματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το  διάστημα από  6 Νοεμβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2020

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης το διάστημα από  6 Νοεμβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2020 είναι τα εξής:

·         Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου: 14 κρούσματα, εκ των οποίων, 7 εντοπίστηκαν στον Δήμο Κοζάνης και   7 στο Δήμο Εορδαίας. 

·         Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου: 33 κρούσματα, εκ των οποίων, 17 εντοπίστηκαν στον Δήμο Κοζάνης, 12 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου και 1 στο Δήμο Σερβίων.

·         Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου: 17 κρούσματα, εκ των οποίων, 12 εντοπίστηκαν στον Δήμο Κοζάνης,  4 στο Δήμο Εορδαίας  και 1 στο  Δήμο Βοΐου.

 

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.:

Στην Π.Ε. Γρεβενών:

·         Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά  5  κρούσματα, εκ των οποίων 2 στο Δήμο Γρεβενών και 3 στο Δήμο Δεσκάτης.

·         Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 17 κρούσματα στο Δήμο Δεσκάτης.

·         Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 2 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Γρεβενών και 1 στο Δήμο Δεσκάτης.

 

Στην Π.Ε. Καστοριάς:

·         Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 17 κρούσματα, εκ των οποίων: 9 στο Δήμο Καστοριάς και 8 στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

·         Το  Σάββατο 7 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά  3 κρούσματα, εκ των οποίων: 2 στο Δήμο Καστοριάς  και 1 στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

·         Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά  8 κρούσματα, εκ των οποίων: 4 στο Δήμο Καστοριάς και 4 στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

 

Στην Π.Ε. Φλώρινας:

·         Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 19κρούσματα, εκ των οποίων:   6 στο Δήμο  Φλώρινας και 13 στο  Δήμο Αμυνταίου.

·         Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 36 κρούσματα, εκ των οποίων:  18 στο Δήμο  Φλώρινας  και 18 στο  Δήμο Αμυνταίου.

·         Την Κυριακή  8 Νοεμβρίου βρέθηκαν συνολικά 10 κρούσματα, εκ των οποίων:  9 στο Δήμο  Φλώρινας  και 1 στο  Δήμο Αμυνταίου.