Σε 3 χρόνια με αναστολή καταδικάστηκε ο καθηγητής που μαχαίρωσε τον Έκτορα

Οι τελικές ποινές ανήλθαν σε 2,5 χρόνια για την κακοποίηση του ζώου και 3 μήνες για κάθε μία από τις δύο άλλες παράνομες πράξεις, δηλαδή 3 χρόνια με αναστολή στο σύνολο.

Χθές, Πέμπτη (12/11) πραγματοποιήθηκε η δίκη για τη φρικιαστική κακοποίηση του Έκτορα, του σκύλου που μαχαιρώθηκε με σουγιά και μεταλλικό δοκάρι από καθηγητή, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στη Νίκαια και την ίδια στιγμή ένας γείτονας τον χτυπούσε με σιδερένιο σκουπόξυλο.

Το δικαστήριο δέχθηκε την πρότασή της εισαγγελέως, η οποία πρότεινε την αθώωση του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος κατηγορούνταν από τον δράστη για σωματική βλάβη, και του δεύτερου δράστη, που χτυπούσε με μανία τον σκύλο.

Για τον δράστη που μαχαίρωνε τον σκύλο, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του με ποινή φυλάκισης 3 ετών για την κακοποίηση του άτυχου ζώου και ένα χρόνο ποινής για παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Οι τελικές ποινές ανήλθαν σε 2,5 χρόνια για την κακοποίηση του ζώου και 3 μήνες για κάθε μία από τις δύο άλλες παράνομες πράξεις, δηλαδή 3 χρόνια με αναστολή στο σύνολο.

ΠΗΓΗ: https://www.news247.gr