Για ζητήματα του λιμανιού Θεσσαλονίκης συζήτησαν η Μ. Αντωνίου με το με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης

 

Σε συνάντηση εργασίας, που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, επανέλαβε το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για το συνολικό αναπτυξιακό σχεδιασμό του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

 

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή της :

«Μέλημά μας είναι να προχωρήσει η επέκταση του 6ου προβλήτα. Όπως με διαβεβαίωσαν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου του 2021 θα οριστεί ο ανάδοχος για να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου. Μία ακόμη θετική εξέλιξη είναι η ίδρυση ενός dry port με έδρα τη Βουλγαρία, που θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική του Λιμένα. Ως Κυβέρνηση παρακολουθούμε και στηρίζουμε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες υψηλής στρατηγικής σημασίας. Και σε αυτή τη δύσκολη χρονικά συγκυρία προετοιμάζουμε τις αναπτυξιακές υποδομές του αύριο.»

Παράλληλα το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη συγχαίρει τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης για την κίνησή της να προχωρήσει σε μία ακόμη δωρεά προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», στηρίζοντας εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σε κρίσιμες περιόδους το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς μας συντροφεύει πάντα. Η δύναμη του «Εμείς» γεννά μόνο ελπίδα για την επόμενη μέρα».