Συνελήφθη 45χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη στις 25-11-2020 τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, 45χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά πέντε (5) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε το ανωτέρω όχημα και συνελήφθη ο ανωτέρω.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 45χρονος, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, πέντε (5) αλλοδαπούς, ηλικίας από 20 έως 48 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των -280- ευρώ, -1- κινητό τηλέφωνο και -1- κάρτα sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ενώ ο 45χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

You May Also Like

H Εισήγηση του Δημάρχου Γρεβενών  Γιώργου Δασταμάνη  στην Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  για τις τελευταίες εξελίξεις στο Προσφυγικό Ζήτημα

  H Εισήγηση του Δημάρχου Γρεβενών  Γιώργου Δασταμάνη  στην Έκτακτη Συνεδρίαση του…

Πάνω από 650 κιλά ακατέργαστης κάνναβης καταστράφηκαν σήμερα σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του ΑΗΣ Καρδιάς

  Πάνω από 650 κιλά ακατέργαστης κάνναβης καταστράφηκαν σήμερα σε υψικάμινο στο…

Τηλεδιάσκεψη θεσμικούς παράγοντες για τα προβλήματα του αγροτικού προϊόντος του φασολιού πραγματοποίησε η Μαρία Αντωνίου

Τηλεδιάσκεψη θεσμικούς παράγοντες για τα προβλήματα του αγροτικού προϊόντος του φασολιού πραγματοποίησε…

Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι στις 20 Ιουλίου 2016, τίθεται το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Καστοριάς

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς κατά τη συνεδρίασή του στις 22…

Κοπή βασιλόπιτας Ένωσης Συνοριακών Φυλακών Καστοριάς(φωτογραφίες)

Κοπή βασιλόπιτας Ένωσης Συνοριακών Φυλακών Καστοριάς

«Μουσικός Αύγουστος», ένα διήμερο εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα στην Π.Ε. Καστοριάς

Το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό…

Καστοριά: Ενημερωτικές ομιλίες για την υγεία των ματιών και της καρδιάς

Συμμετέχει η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς με την ιδιότητα της καρδιολόγου

Συνεχίζονται οι αιτήσεις του επιδοτούμενου προγράμματος για την αναβάθμιση προσόντων ανέργων

Σε Ηλεκτρονικές Εφαρμογές για την Ενθάρρυνση της Επιχειρηματικότητας και της Αυτοαπασχόλησης με Έμφαση στους τομείς της Έξυπνης Εξειδίκευσης