Άστεγος 8χρονος ξεκίνησε τη δική του δουλειά και κατάφερε να βάλει σε διαμέρισμα την οικογένειά του [φωτο+βίντεο]

Δύναμη ψυχής στα δύσκολα από ένα τόσο μικρό αγόρι

Ένα 8χρονο αγόρι από το Λος Άντζελες, που ζούσε ως άστεγο μαζί με την οικογένειά του, κατάφερε να ξεκινήσει τη δική του δουλειά που τους έδωσε τη δυνατότητα να μετακομίσουν σε διαμέρισμα.

Ο Άαρον Μορένο, μαθητής της Α δημοτικού, έμεινε, μαζί με τη μητέρα και την αδελφή του, στο δρόμο, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπισε η οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, η 30χρονη μητέρα έχασε τη δουλειά της τον Μάρτη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Έτσι, η τριμελής οικογένεια υποχρεώθηκε να μείνει σε ένα παράπηγμα χωρίς νερό και ρεύμα.

Ωστόσο, ο 8χρονος δεν τα παράτησε και, με τα τελευταία 12 δολάρια που είχε η μητέρα του, αγόρασε φυτά και λουλούδια και άρχισε να τα πουλάει σε έναν πάγκο μπροστά από το παράπηγμα.

«Κάποτε αστειεύτηκα στον Άαρον ότι πρέπει να ξεκινήσει τη δική του δουλειά ώστε να έχει τα χρήματα για να αγοράζει τα δικά του σνακ», δήλωσε η 30χρονη στο Today.

Όταν εκείνος σκέφτηκε να πουλάει φυτά, η μητέρα του, Μπέρνις, του έδωσε τα τελευταία της χρήματα, λέγοντάς του να τα επενδύσει!

Έτσι, ο μικρός πήγε και αγόρασε 8 μικρά γλαστράκια με κακτάκια, έστησε ένα τραπέζι έξω από το υπόστεγο όπου έμενε και τα πούλησε όλα με 4 δολάρια κέρδος στο καθένα. Ο μικρός μεγάλωνε σταδιακά την επιχείρησή του και έφτασε να πουλάει όλων των ειδών τα φυτά.

Ο «Κήπος του Άαρον» έχει γίνει γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τον προτιμούν για να αγοράσουν τα φυτά τους. Μάλιστα, η Nike δώρισε μικρά παπούτσια στον 8χρονο για να τα κάνει γλάστρες.

Χάρη σε αυτή την επιχειρηματική κίνηση του μικρού Άαρον η οικογένεια κατάφερε να μετακομίσει σε διαμέρισμα!

«Επιτέλους έχουμε τη δική μας κουζίνα. Ο Άαρον και η αδερφή του έχουν ένα μέρος να κάνουν τα μαθήματά τους. Δεν είναι κάτι μεγάλο, αλλά σε μας μοιάζει τεράστιο», λέει η 30χρονη μητέρα.

ΠΗΓΗ:https://www.topnews.gr/