Ξεκινά η Εορταστική Περίοδος “8με8” του Δήμου Καστοριάς με τη διαδικτυακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

 

Ο Δήμος Καστοριάς, ένα χρόνο πριν, σχεδιάζοντας ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων έδινε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου με δεκάδες εκδηλώσεις που είχαν τεράστια απήχηση και συμμετοχή.

 

Φέτος οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές, γεγονός που αναγκάζει και το Δήμο Καστοριάς να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με πρώτο μέλημα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και εκπομπών, θα οριστικοποιείται και θα ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα, αναλόγως των κυβερνητικών αποφάσεων και των περιοριστικών μέτρων που θα είναι σε ισχύ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η “Μαγική Λιμνοπολιτεία” δε θα λειτουργήσει αυτή τη χρονιά, ενώ σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς έχουν φροντίσει για το γιορτινό διάκοσμο, με στόχο να δοθεί μία αίσθηση χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.

 

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και χωρίς την παρουσία κανενός, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καστοριά, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της φετινής Εορταστικής Περιόδου 8με8 (8 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου).

 

Η μετάδοση θα γίνει από το κανάλι YouTube του Δήμου Καστοριάς Δήμος Καστοριάς – YouTube τη σελίδα fb (1) Δήμος Καστοριάς | Facebook και την ιστοσελίδα του Δήμου Δήμος Καστοριάς – Διαδικτυακή Πύλη (kastoria.gov.gr) στην ειδική κατηγορία “8με8”, απ’ όπου θα παρουσιάζονται όλες οι ανακοινώσεις, οι πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό της εορταστικής περιόδου.

 

 

 

You May Also Like

Ξεκινούν οι Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου (Προφήτη Ηλία Καστοριάς) από την Π.Ε. Καστοριάς Υπογράφηκε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του αναδόχου του έργου Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, ιδιωτικό συμφωνητικό με ποσό σύμβασης 38.277,82 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 70.000,00 € με Φ.Π.Α. και οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν αποκαταστάσεις ασφαλτοστρώσεων με ασφαλτικά ταπητήδια και καθαρισμός ερεισμάτων από φερτά υλικά και βλάστηση.

Ξεκινούν οι  Ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου  (Προφήτη Ηλία Καστοριάς) από…

Ανοιχτή επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς εν όψει των πρόωρων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου…

Αποτελέσματα αναλύσεων πόσιμου νερού Καστοριάς και των Δημοτικών Ενοτήτων της

Αποτελέσματα αναλύσεων πόσιμου νερού Καστοριάς και των Δημοτικών Ενοτήτων της

Μορφωτικός Σύλλογος «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» Άργους Ορεστικού: Μνημόσυνο και Εγκαίνια του νέου Μνημείου στο Νέο Οικισμό Γάβρου

  Μορφωτικός Σύλλογος «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» Άργους Ορεστικού: Μνημόσυνο και  Εγκαίνια του  νέου…

Συνάντηση Συνδυασμού Γρηγοριάδη ενόψει των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου

Συνάντηση των υποψήφιων του συνδυασμού “Αλλαγή Τώρα με Στρατηγική”

Επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας και ανάπτυξης στο Δήμαρχο Καστοριάς

Το Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή επισκέφθηκαν την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο…

9  μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο  Μαυροχωρίου  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

9  μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο  Μαυροχωρίου  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας