Η τέχνη της γοητείας: 8 πράγματα που όλοι οι άντρες ψάχνουν σε μια γυναίκα

Ελκυστικές γυναίκες: Η έλξη των ανδρών για τις γυναίκες δεν είναι τυχαία. Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που κάνουν τους άνδρες να θέλουν σαν τρελοί τις γυναίκες. Χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν τις γυναίκες να είναι ελκυστικές. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά:

8 πράγματα που ψάχνουν οι άνδρες

Η αναλογία μέσης – γοφών: Οι γυναίκες που έχουν ευρύτερους γοφούς θεωρούνται γονιμότερες. Έτσι, οι άνδρες προτιμούν τα θηλυκά με στενή μέση και μεγαλύτερους γοφούς.

Αν το χαμόγελο είναι γνήσιο: Οι άνδρες ξεχωρίζουν το «προσποιητό» χαμόγελο από το αυθεντικό. Στην δεύτερη περίπτωση σημαίνει ότι υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον. Αυτό το γεγονός τους σπρώχνει να συνεχίσουν την πολιορκία.

 Το μέγεθος της παρέας: Αν η γυναίκα βρίσκεται με μεγάλη παρέα είναι δυσκολότερο για τους άνδρες να την προσεγγίσουν. Αν βρίσκεται με ακόμη μία φίλη πάλι θα δυσκολευτεί. Αυτό, διότι θα σκεφτεί ότι δεν θα την εγκαταλείψει για να του μιλήσει. Το τέλειο μέγεθος παρέας είναι τρία άτομα, γιατί οι υπόλοιποι δύο μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους όταν εκείνος και ο «στόχος» αποχωρήσουν.

Ο τόνος της φωνής: Μία φωνή σε υψηλότερο τόνο τραβάει την προσοχή των ανδρών γιατί είναι δείγμα δύναμης εκ μέρους της γυναίκας και υγείας, άρα στο υποσυνείδητο τους θεωρείται ένδειξη γονιμότητας.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των γυναικών που ψάχνουν οι άνδρες:

Η λάμψη του δέρματος: Ένα λαμπερό δέρμα θεωρείται δείγμα υγείας – φυσικής και ψυχικής – και οι άνδρες προσελκύονται από ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο.

Τι είναι ψεύτικο πάνω στη γυναίκα: Ψεύτικες βλεφαρίδες, νύχια, εξτένσιονς κ.α. «φωνάζουν» ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αυτό που ισχύει στ’ αλήθεια. Προτιμούν μία όψη πιο αυθεντική που δεν θα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τα μάτια: Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και οι άνδρες τα κοιτούν περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Από εκεί μπορούν να αντλήσουν πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που θα τους κάνουν να θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα.

Η υγεία των μαλλιών: Από την εποχή των σπηλαίων οι άνδρες προσέχουν τα γυναικεία μαλλιά καθώς είναι δείγμα υγείας, πράγμα που σημαίνει με τη σειρά του ότι το θηλυκό είναι κατάλληλο για ζευγάρωμα.

newsitamea.gr

You May Also Like

Είναι τελικά αθώο το «ένα ποτηράκι αλκοόλ την ημέρα»;

Υπάρχει τελικά ποσότητα αλκοόλ που μπορούμε να καταναλώνουμε με ασφάλεια;

Ποιες τροφές πρέπει να πλένετε πάντα και ποιες να μην πλένετε ποτέ

Το να πλένετε ορισμένες τροφές οδηγεί στην εξάπλωση βακτηρίων και σε πολλές άλλες αρνητικές συνέπειες.

30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά: 17 κόλπα ομορφιάς για να φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη

Table of Contents Hide 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά: 17 κόλπα ομορφιάς για…

10 μυστικά για να μοσχομυρίζει το σπίτι σας όλη μέρα

10 μυστικά για να μοσχομυρίζει το σπίτι σας όλη μέρα

2 μαθήματα ζωής από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους του κόσμου

Οι Φινλανδοί, που αναδείχθηκαν και φέτος οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο, μοιράζονται μερικά μυστικά για μια πιο χαρούμενη και γεμάτη ικανοποίηση ζωή

Το ήξερες; Δες πώς να κάνεις ολοκαίνουργιο τον φούρνο της κουζίνας σου!

Το ήξερες; Δες πώς να κάνεις ολοκαίνουργιο τον φούρνο της κουζίνας σου!

Δηλητηριώδη μανιτάρια στην Ελλάδα: πως τα αναγνωρίζουμε, τι πρέπει να προσέχουμε

Τα 3 χαρακτηριστικά που μαρτυρούν… δηλητήριο

Αυτό το ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ρόφημα μαγειρικής σόδας με λεμόνι, ΣΩΖΕΙ χιλιάδες ζωές κάθε χρόνο!

Γνωρίζατε ότι ο χυμός λεμονιού και η μαγειρική σόδα είναι ένας θαυματουργός…

Εξαφανίστε τα ακάρεα από κρεβάτια, καναπέδες και μαξιλάρια

Υπάρχουν σε κάθε γωνιά του σπιτιού και περιβαλλόμαστε από αυτά