Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Βασιλόπιτας: Καλωσορίζουμε το νέο έτος 2017 στη βιβλιοθήκη μας, με την κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας και με τις ευλογίες του ιερέα της ενορίας Κορησού. Δύο από τους μικρούς αναγνώστες και συμμετέχοντες σε κάθε δράση της βιβλιοθήκης μας, αυτή τη Παρασκευή, θα είναι οι τυχεροί της φετινής μας Βασιλόπιτας και αυτό γιατί το ένα δώρο θα είναι από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και το άλλο από τις κυρίες: Χατζή Κωνστανίνα, Μπαμπαζάνη Ουρανία και Καραγιάννη Χαρούλα, αναγνώστριες της βιβλιοθήκης μας, οι οποίες θα μας πουν και την ιστορία του εθίμου αυτού αλλά και θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε και μια πρωτότυπη κατασκευή.

Περιμένουμε λοιπόν όλους τους μικρούς μας αναγνώστες στις 4 :00 μ.μ. στη βιβλιοθήκη μας. Η δράση απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού & Γυμνασίου.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η Καλή Χρονιά… από το γούρι φαίνεται!!! Τί ονομάζουμε “γούρι” και γιατί το πέταλο θεωρείται σύμβολο καλοτυχίας; Μαθαίνουμε γι΄ αυτό και δημιουργούμε το τυχερό μας γούρι 2017

Με τη βιβλιοθηκονόμο Πανδώρα Τζαχαλή στις 4 :00 μ.μ. στη βιβλιοθήκη μας. Η δράση απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείου & Δημοτικού.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Διαβάζουμε και βλέπουμε ενδιάμεσα, σκηνές σε animation μορφή, απο την ιστορία με τίτλο: “Tο δέντρο που έδινε” του συγγραφέα Silverstein Shel. Μια ιστορία με δυνατά μηνύματα για τη γενναιοδωρία, την πλεονεξία, την ακόρεστη μανία που οδηγεί στην ανικανοποίητη και αχόρταγη απαίτηση για όλο και περισσότερα…

Εικαστική έκφραση: τρισδιάστατο διακοσμητικό δέντρο. Με τη βιβλιοθηκονόμο Πανδώρα Τζαχαλή στις 4 :00 μ.μ. στη βιβλιοθήκη μας. Η δράση απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.