Ανθρωπόμορφο τέρας βίασε σκύλο στην Πιερία

Σκύλος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην Περιοχή του Παντελεήμονα στη νότια Πιερία.

Οι κάτοικοι που τον φροντίζουν όλον αυτόν τον καιρό, δεν μπόρεσαν να πιστέψουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα έπρατταν ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο «Ζίκος», έτσι όπως αποκαλείται από τους κατοίκους της περιοχής, βρέθηκε στην παραλία σε πολύ κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι ο αγαπητός σε όλους σκύλος έχει τραυματιστεί στον πρωκτό, γεγονός το οποίο οφείλεται στην πιθανότητα, το ανθρωπόμορφο τέρας που προέβη σε αυτό το έγκλημα, να έσπρωξε ένα αντικείμενο στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Δράσης Εθελοντών Δίου Ολύμπου «Ο Περίτας», το άτυχο ζώο περιθάλπεται από τον κτηνίατρο, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία που την ερευνά και ζητά πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι.

Το περιστατικό όμως προκάλεσε την αντίδραση και του αντιδημάρχου του Δήμου Δίου-Ολύμπου Γιώργου Καραλή, που είναι αρμόδιος για τα θέματα αδέσποτων ζώων. Ο αντιδήμαρχος έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την αστυνομία ή τον ίδιο, καταδικάζοντας φυσικά τον αρρωστημένο βασανισμό του σκύλου από το ανθρωπόμορφο τέρας.