Συγκίνηση: 8χρονος ζητά από τον Άι Βασίλη να τους φέρει το ρεύμα για να μην κλαίει η μαμά του (vid)

Ένα άκρως συγκινητικό γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αφού 8χρονος ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη ως δώρο Χριστουγέννων, ρεύμα.

Συγκεκριμένα, βυθισμένοι στο σκοτάδι εδώ και ενάμιση μήνα βρίσκονται μία μητέρα μαζί με τον 8χρονο γιο της στην Πάτρα, αφού λόγω χρεών η ΔΕΗ σταμάτησε να τους ρευματοδοτεί.

Η γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της τον γιο της έχει μείνει άνεργη και καλείται να περάσει καραντίνα και Χριστούγεννα στο χωρίς φως σπίτι της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, το ποσό που χρωστάει στον πάροχο του ρεύματος είναι μικρό, παρόλα αυτά δεν μπορεί να τα βρει, αφού έχει μείνει άνεργη από την πρώτη καραντίνα. Αυτό που ζητάει η γυναίκα είναι μία δουλειά, ώστε να μπορέσει να ζήσει με αξιοπρέπεια το παιδί της.

Η πατρινή μητέρα φιλοξενήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ εξηγώντας τις δύσκολιες τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει.

Δεν ζήτησα παιχνίδι φέτος από το Άγιο Βασίλη. Το μόνο που ζήτησα είναι να μην κλαίει η μαμά μου και να μας έρθει το ρεύμα. Σήμερα έχω φάει λίγο ψωμί”, λέει ο 8χρονος Ευριπίδης.

Δείτε το video: