Σημαντική αποκάλυψη Σύψα: ΔΕΝ έχω στοιχεία ότι είναι ασφαλές το εμβόλιο (video)

Ο καθηγητής κ Σύψας μιλώντας στο ΟPEN, ζήτησε να μην υπάρξει η παραμικρή χαλάρωση στις γιορτές, καθώς «ό,τι συμβεί τα Χριστούγεννα θα το αντιμετωπίσουμε τον Γενάρη και θα είναι άσχημο» και ανέφερε ότι «στη Θεσσαλονίκη η έκρηξη έγινε μέσα σε πέντε μέρες». «Είναι επικίνδυνο το φαινόμενο και είναι πέρα από τις δυνάμεις μας. Θα μας ταλαιπωρεί μέχρι την Άνοιξη», ξεκαθάρισε.

Η αποκάλυψη όμως ήρθε στη συνέχεια και η οποία δεν φαίνεται να ακούστηκε με την βαρύτητα που περιείχε.

30% των Γιατρών δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο της γρίπης

Τόνισε ότι είναι δύσκολο το εγχείρημα του εμβολιασμού, καθώς το αντιεμβολιαστικό κίνημα μεγαλώνει, αφού ο «ο κόσμος είναι δύσπιστος». «Για παράδειγμα το 30% του προσωπικού στο δικό μου νοσοκομείο δεν έχει εμβολιαστεί για τη γρίπη», ανέφερε που οφείλεται στην παραπληροφόρηση.

Για τον εμβολιασμό είπε ότι η πολιτεία είναι αισιόδοξη ότι θα καταφέρει να εμβολιάσει τον πληθυσμό μέχρι το καλοκαίρι. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Θα είμαι ικανοποιημένος αν έχουμε καταφέρει να εμβολιάσουμε τις ευπαθείς ομάδες μέχρι τον Ιoύνιο.

Ο στόχος του εμβολιασμού είναι να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού. Ένας πάρα πολύ δύσκολος στόχος γιατί θα πρέπει να πειστούν οι πολίτες ότι πρέπει να εμβολιαστούν για να απαλλαγούμε από τον κοροναϊό.

Αν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων  ΕΜΑ, δώσει έγκριση στα εμβόλια, επειδή είναι ένας πολύ σκληρός οργανισμός θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι τότε το εμβόλιο είναι ασφαλές.

Για την ασφάλεια του εμβολίου

Στην ερώτηση αν αυτή τη στιγμή που μιλάμε εσείς θεωρείτε το εμβόλιο ασφαλές;

Ο κ. Σύψας απάντησε ότι θέλω να δω τα στοιχεία. Και εγώ και οι υπόλοιποι πρώτα βλέπουμε τα στοιχεία τα οποία θα παρουσιάσει η εταιρεία. Ποια είναι τα δεδομένα ασφάλειας θα δω επίσης την έγκριση του ΕΜΑ που επειδή εργάζομαι εκεί ξέρω ότι οι διαδικασίες είναι αρκετά αυστηρές και αδυσώπητες και δεν επηρεάζεται από κανέναν και καμία κυβέρνηση, είναι ένα διακρατικός οργανισμός, θα είμαι απολύτως ήσυχος ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές και ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ,

Η Αγγλία είναι πολύ παράξενο πώς μέσα σε μια δυο εβδομάδες οι Άγγλοι λοιμωξιολόγοι και οι εγκριτικοί μηχανισμοί κατάφεραν να καταλάβουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αποτέλεσμα μιας ανώτερης διανοητικής ικανότητας ή κάποιων ειδικών μεθόδων που δεν ξέρω, σε κάθε περίπτωση, όμως αν δείτε το χαρτάκι που συνοδεύει το κάθε εμβόλιο και το οποίο μοιράζεται μαζί με το εμβόλιο πάνω πάνω γράφει

“Το εμβόλιο ΔΕΝ έχει την άδεια για χρήση στο Ηνωμένο Βασίλειο” και από κάτω ακριβώς γράφει ότι επιτρέπεται η προμήθεια του σε ορισμένες ποσότητες  με βάση ένα νόμο 60 – 70 ετών και ακριβώς από κάτω λέει ότι “Η ασφάλεια του εμβολίου είναι στα χέρια των γιατρών”

Εμείς δεν θέλουμε τέτοιου είδους εγκρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, θέλουμε κανονικές εγκρίσεις που θα ακολουθήσουν όλες τις εγκριτικές διαδικασίες και όλη την διαδικασία κρίσης των στοιχείων από ειδικούς επιστήμονες. Μόνο τότε θα πάρουμε το εμβόλιο στην Ελλάδα. 

Δείτε την συνέντευξη:

You May Also Like

Σαρηγιάννης: Θα έχουμε 900 διασωληνωμένους την Μεγάλη Εβδομάδα

Σαρηγιάννης: Θα έχουμε 900 διασωληνωμένους την Μεγάλη Εβδομάδα

Σχολεία: Ανοίγουν δημοτικά και νηπιαγωγεία και στις «κόκκινες» περιοχες

Σχολεία: Ανοίγουν δημοτικά και νηπιαγωγεία και στις «κόκκινες» περιοχες

Ιρλανδία: Υπό έρευνα αν η γέννηση τεσσάρων νεκρών μωρών συνδέεται με τον κορονοϊό

Ιρλανδία: Υπό έρευνα αν η γέννηση τεσσάρων νεκρών μωρών συνδέεται με τον…

Ο ΕΟΔΥ σε Συνεργασία με την AXION HELLAS Πραγματοποιεί Εξετάσεις για τον COVID-19 σε 16 Νησιά του Αιγαίου

Ο ΕΟΔΥ σε Συνεργασία με την AXION HELLAS Πραγματοποιεί Εξετάσεις για τον…

Εμβολιάστηκε Ιταλίδα 108 ετών που είχε νικήσει το κορονοϊό

Εμβολιάστηκε Ιταλίδα 108 ετών που είχε νικήσει το κορονοϊό

Εξαδάκτυλος: Aναθεωρούνται προς το χειρότερο oι προβλέψεις για το Πάσχα

Εξαδάκτυλος: Aναθεωρούνται προς το χειρότερο oι προβλέψεις για το Πάσχα

Άνοιγμα σχολείων: Επιχορήγηση 6,2 εκατ. ευρώ στους δήμους για μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Άνοιγμα σχολείων: Επιχορήγηση 6,2 εκατ. ευρώ στους δήμους για μάσκες σε μαθητές…

Η Τσεχία καταργεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – «Δεν θέλουμε να διχάσουμε την κοινωνία»

Δεν βλέπουμε λόγους για επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού, ανέφερε ο πρωθυπουργός Πίτερ Φιάλα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Διάθεση Εργαστηριακού υλικού κλινικής βιοχημείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  Διάθεση Εργαστηριακού υλικού κλινικής βιοχημείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας