Ο Δήμος Καστοριάς , εντείνει τις προσπάθειες απελευθέρωσης δημόσιου χώρου. Πλέον, αρχίζει τη διαδικασία απελευθέρωσης χώρων στάθμευσης, οι οποίοι καταλαμβάνονται από εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Ο Δήμος Καστοριάς αποφάσισε να ενεργήσει για την απελευθέρωση αυτών των χώρων, δημιουργώντας θέσεις στάθμευσης, εξορθολογίζοντας την όλη κατάσταση, ανακουφίζοντας την πόλη της Καστοριάς ως προς πλευρές του κυκλοφοριακού.

Για τον λόγο αυτό, πληροφορεί τους πολίτες μέσω ανακοίνωσης του υπεύθυνου για το συγκεκριμένο θέμα Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Κωτούλα το εξής:

‘’ Μέχρι τέλος μήνα ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας, θα μαζέψει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. Παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, να επικοινωνήσει στο 24673 51640 για περαιτέρω πληροφορίες.

Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος προτίθεται να μεταφέρει ο ίδιος το αυτοκίνητο, μπορεί να το μεταφέρει στο τελωνείο, κατόπιν συνεννόησης. ‘’

 Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Πολεοδομίας & Κυκλοφοριακού

Κωτούλας Δημήτριος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.